De Ocean Innovative Applications

Ocean heeft veel ervaring met innovatieve technologieën en is voorloper op het gebied van interactieve campagnes en ‘state of the art’ oplossingen voor DOOH. Het is ons doel om het publiek een meeslepende beleving te bieden en zo impact teweeg te brengen bij de relevante doelgroep. Ocean investeert continue in technieken om DOOH relevanter, inspirerender en impactvoller te maken. De Ocean Innovative Applications zijn hier een voorbeeld van. Het zijn stuk voor stuk grensverleggende oplossingen om campagnes nog beter onder de aandacht te brengen en interactie te creëren onder een miljoenenpubliek. Of het nu gaat om een meeslepende Augemented Reality experience, configurator, social media koppelingen of remote smartphone campagne waarmee passanten zelf content kunnen insturen. Het zijn gegarandeerd eyecatching experiences met grenzenloos veel mogelijkheden.

Alle Innovative Applications zijn ‘white-label’ en dus volledig te customizen. Heb jij ideeën om jouw campagne een extra boost te geven? Of wil je een brainstorm sessie of presentatie om de mogelijkheden verder te verkennen? Neem dan contact met ons op per mail: sales@oceanoutdoor.nl of telefonisch: 020 210 6072.

Mixed Reality AR

Bij de Mixed Reality Applicatie zien voorbijgangers van het scherm, zichzelf op het scherm in een andere omgeving of in een interactieve game. Het is mogelijk om de omgeving van het scherm volledig aan te passen, aan te kleden en te voorzien van spelelementen. Denk aan een stad, strand, wedstrijd, filmset, vakantie of surreële scene die past bij jouw campagne. De experience kan versterkt worden door interactieve spelelementen die voorbijgangers actief zullen betrekken. Wil je jouw campagne op een speelse manier een extra boost geven? Wij helpen je graag met het bedenken en ontwikkelen van een Mixed Reality campagne.

Mixed Reality - The Beach

Mixed Reality - The Beach

Mixed Reality - Soccer

Mixed Reality - Soccer

Avatars AR

Avatars is een Augmented Reality applicatie waarbij passanten zichzelf terugzien op het scherm als een ander karakter. Een stripfiguur, tekenfilm-karakter, Animoji of game personage. De mogelijkheden zijn eindeloos en de karakters zijn volledig aan te passen aan een campagne. Op een unieke en zeer innovatieve wijze onder de aandacht komen bij de doelgroep? Wij helpen je graag met het bedenken van een campagne. Neem vrijblijvend contact met ons op per mail: sales@oceanoutdoor.nl of telefonisch: 020 210 6072.

Avatars

Avatars

Speechbubbles AR

Speechbubbles is een Augmented Reality applicatie waarbij voorbijgangers zichzelf zien op het scherm samen met één of meerdere spraakwolkjes. Het scherm wordt als het ware omgezet tot een spiegel en zodra iemand langs het scherm loopt ontstaat er een wolkje voor of naast hem. Een applicatie die zorgt voor veel verassing, hilariteit en aandacht van het publiek. Een spraakwolk is het uitgangspunt, maar de wolkjes kunnen gecustomized worden naar wens. Kleur, vormgeving, tekst, foto’s, iconen, animatie, gif of emoji’s. Alles is mogelijk.
Wil jij met een Speechbubbles campagne de doelgroep op een unieke manier betrekken bij de campagne? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Speechbubbles

Speechbubbles

Configurator

Met een smartphone of tablet live jouw product configureren op een groot digitaal scherm? Dat kan met de Configurator applicatie. Voorbijgangers customizen jouw product o.b.v. kleur, grootte en vele andere features. Een smartphone of tablet werkt m.b.v. een login als een afstandsbediening voor een reusachtig scherm. Aanpassingen die worden gedaan zijn live, direct zichtbaar, levensgroot én haarscherp! Met de configurator benadruk je jouw campagne of belangrijke productelementen op een unieke manier bij de doelgroep. Lees meer over de configurator.

Configurator

Configurator

Socialbox

De Socialbox is een applicatie die social media posts van elk willekeurig kanaal, account, locatie, merk, hashtag of artiest live vertoond op de schermen. Men kan zeer simpel een afbeelding of persoonlijke boodschap delen op één of meerdere schermen binnen een gebrande template. Interactiviteit rondom een campagne genereren d.m.v. user generated content? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag.

Socialbox

Socialbox

Meer informatie

Ben je benieuwd hoe je de Innovative Applications voor jouw campagne kan inzetten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Sales support
Sales support

© 2021 - Ocean Nederland