80.000

Bruto bereik per week

16.000

Netto bereik per week

23 m2

Schermgrootte

Citymall

Het sfeervolle Almere is de afgelopen 20 jaar de snelst groeiende regio (buiten de Randstad) op het gebied van economie, werkgelegenheid en inwonersaantal. Daarnaast streeft Almere ernaar om de 5e cultuurstad van Nederland te worden en organiseert het de Floriade in 2022. Kortom, de stad Almere heeft grote ambities.

In het stadshart van Almere ligt de Citymall Almere. Dit winkelcentrum, dat meerdere internationale prijzen in de wacht heeft gesleept, telt om en nabij 120 winkels en horecagelegenheden. Ook grote namen als Primark, Hudson’s Bay en Vapiano zijn op deze prachtlocatie neergestreken.

Dankzij de aanwezigheid van topwinkels en de nabijheid van de Schouwburg, de bioscoop het gemeentehuis en de Bibliotheek, is het gebied levendig en een echte ‘hotspot’. Wil jij hier impact maken? Dan gaat je dat gegarandeerd lukken met de inzet van het 23m2 grote digitale scherm aan de entree van de Citymall!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron: Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Facts

  • Bruto bereik: 80.000 bezoekers per week
  • Netto bereik: 16.000 bezoekers per week
  • Schermgrootte: 23 m2
  • Spotfrequentie is 1x per minuut

Wisselende formaten

Zet jij, je campagne in op meerdere schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschillende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door content

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. Deze designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar full video content voor op de digitale schermen (€ 37,50 per locatie). Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar kom je voor € 600,- al een heel eind.

Campagne in de loop

De full-video schermen draaien een loop van 3 minuten. Je campagne komt dus iedere 3 minuten weer voorbij! De loop bestaat uit commerciële- en non-commerciële content. Juist deze afwisseling in content zorgt voor een aantrekkelijke programmering die voor langere tijd de aandacht van voorbijgangers vasthoudt.

Interactieve campagnes

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Een groot aantal van onze digitale schermen is uitgerust met de nieuwste technologie. Met onze Innovative Solutions kun je verschillende interactieve campagnes opzetten. Denk bijvoorbeeld aan SMS-acties, livestreams van grote evenementen, Speechbubbles of een Configurator campagne!

Downloads

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support