849.800

Totaal bruto bereik

108 m²

Schermgrootte

2

Conventionele schermen

€ 9,-

Bruto basis CPM

Reclamemast Almere Knp A6/A27

Deze reclamemast staat langs de A6 bij Almere, de achtste stad van Nederland met ruim 195.000 inwoners, en kijkt uit op knooppunt Almere A6/A27. De reclamemast heeft twee conventionele billboards; één richting Amsterdam en één richting Lelystad. De A6 loopt van het knooppunt Muiderberg bij Amsterdam via Almere, Lelystad, Emmeloord en Lemmer naar knooppunt Joure. Langs deze snelweg staan zes kunstobjecten. De A6 is 102 km lang en staat ook in de ochtendfile top 10.

Het verzorgingsgebied van deze reclamemast –gebaseerd op TomTom data- strekt zich uit van Den Haag en Amsterdam via Almere tot in Friesland.

Adverteren op reclamemasten

Snelwegreclame heeft een groeiend kijkerspubliek. De afgelopen jaren is het aantal personenauto’s in Nederland toegenomen en dat zal in de toekomst ook zo blijven. Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content, groots digitaal of conventioneel te adverteren langs de drukste snelwegen van Nederland. Met reclamemasten op toplocaties langs deze drukke snelwegen bereik je dagelijks gegarandeerd een miljoenenpubliek.

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Onze digitale reclamemasten zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Zo kan je met jouw campagne adverteren op tijdslot, een live koppeling maken met Facebook of actueler zijn dan de krant van vandaag! Kortom, alles is mogelijk!

Tarieven

Gif CPM Formule

Voor het inzetten van een campagne op onze reclamemasten werken wij met een overzichtelijke en transparante tariefstructuur. Iedere locatie heeft een standaard CPM. CPM staat voor Cost-Per-Mile, het bedrag dat je betaalt per 1.000 contacten. Wij werken met 4 basis CPM’s:

 • CPM Conventioneel van €9,00
 • CPM Digitaal van €10,00
 • CPM Full Motion van €12,50
 • CPM Openbaar Vervoer van €7,50

Om tot een transparante prijs te komen vermenigvuldigen wij de basis CPM met verschillende variabelen:

Bereik: ook wel het schermbereik;
Target: dit is een keuze die je kunt maken op basis van doelgroep, geografie of adaptive inzet;
Looplengte/Passagetijd: waarbij we rekening houden met de looptijd ten opzichte van de passagetijd. Dit houdt in dat iedere passant in de gelegenheid is om de volledige loop te zien terwijl ze langs onze schermen lopen of rijden;
Marktindex: de marktindex is variabel en is afhankelijk van de actualiteiten en historische data.

Deze formule maakt het mogelijk om de campagneprijs, campagnebereik en de campagne CPM te berekenen. Heb je hier vragen over, neem gerust contact met ons op.

Verschillende formaten snelwegreclame

Wil jij jouw campagne inzetten op de reclamemasten, digitaal of conventioneel, maar vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in de juiste formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor je klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door Ocean

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. De designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar elke vorm van content voor op de schermen. Voor de productie van een spot kom je met € 600,-  al een heel eind. Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten. Het doorvertalen of omzetten van bestaand materiaal kan al voor € 37,50 per locatie.

A zijde richting Lelystad

 • RM037GBA
 • Richting Lelystad / Almere
 • Conventioneel
 • Bruto bereik: 424.900
 • Bruto basis CPM: € 9,-

B zijde richting Amsterdam

 • RM037GBB
 • Conventioneel
 • Bruto bereik: 424.900
 • Bruto basis CPM: € 9,-

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support