1.556.016

Totaal bruto bereik

108 m²

Schermgrootte

2

Conventionele schermen

Reclamemast Den Bosch Knp Empel A2

Deze reclamemast staat langs de A2 bij Den Bosch, een stad met ruim 140.000 inwoners en kijkt uit op knooppunt Empel A2/A59. De mast heeft twee
conventionele billboards; één richting Eindhoven en één richtingUtrecht. De A2 loopt van Amsterdam via Utrecht,Den Bosch en Eindhoven naar Maastricht. De A2 is 212 km lang en staat in de avondfile top 10.

Het verzorgingsgebied van deze reclamemast – gebaseerd op TomTom data – strekt zich dan ook uit van Amsterdam tot voorbij Eindhoven

Adverteren op reclamemasten

Snelwegreclame heeft een groeiend kijkerspubliek. De afgelopen jaren is het aantal personenauto’s in Nederland toegenomen en dat zal in de toekomst ook zo blijven. Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content, groots digitaal of conventioneel te adverteren langs de drukste snelwegen van Nederland. Met reclamemasten op toplocaties langs deze drukke snelwegen bereik je dagelijks gegarandeerd een miljoenenpubliek.

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Onze digitale reclamemasten zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Zo kan je met jouw campagne adverteren op tijdslot, een live koppeling maken met Facebook of actuelere zijn dan de krant van vandaag! Kortom, alles is mogelijk!

Tarieven

Gif CPM Formule

Voor het inzetten van een campagne op onze schermen werken wij met een overzichtelijk en transparante tariefstructuur. Iedere locatie heeft een CPM. CPM staat voor Cost-Per-Mile, het bedrag dat je betaalt per 1.000 contacten. Wij werken met verschillende basis CPM. Deze zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals: conventioneel (statisch/analoog), digitaal (animated stills ook wel subtiele animatie van 15% beweging) en fullmotion (bewegend beeld en mogelijkheid tot interactiviteit). Bij het bepalen van de basis CPM wordt er ook rekening gehouden met de type locatie. Bij de type locatie kun je denken aan snelweg, winkelcentra, stadscentra en openbaar vervoer.

Om tot een transparante prijs te komen vermenigvuldigen wij de basis CPM met verschillende variabelen:
Bereik: ook wel het schermbereik;
Target: dit is een keuze die je kunt maken op basis van doelgroep, geografie of adaptive inzet;
Looplengte/Passagetijd: waarbij we rekening houden met de looptijd ten opzichte van de passagetijd. Dit houdt in dat iedere passant in de gelegenheid is om de volledige loop te zien terwijl ze langs onze schermen lopen of rijden;
Marktindex: de marktindex is variabel en is afhankelijk van de actualiteiten en historische data.

Deze formule maakt het mogelijk om de campagneprijs, campagnebereik en de campagne CPM te berekenen. Heb je hier vragen over, neem gerust contact met ons op.

Verschillende formaten

Wil jij jouw campagne inzetten op de digitale en/of conventionele reclamemasten, maar vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in de juiste formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor je klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door Ocean

Wil jij jouw campagne inzetten op de reclamemasten, maar vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in de juiste formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor je klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

A-zijde richting Utrecht

  • RM003GBA
  • Conventioneel
  • Bruto bereik: 885.024

B-zijde richting Eindhoven

  • RM003GBB
  • Conventioneel
  • Bruto bereik: 670.992

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over groots adverteren op reclamemasten, het opmaken van de campagnes of over iets compleet anders? Neem dan contact met ons op.

Sales support
Sales support