325.000

Bruto bereik per week

67.846

Netto bereik per week

20 m2

Schermgrootte

De Markt

De Markt in Eindhoven, het plein waar je moet zijn als je op zoek bent naar gezelligheid. Met zijn ruim 325.00 passanten per week behoort het plein tot een van de drukste plekken van de lichtstad. Het plein is omgeven door horecagelegenheden en grote terrassen, die zowel in de winter als zomer bomvol zitten. Ook is de Markt de thuisbasis van meerdere grote evenementen waarvoor men van heinde en verre komt.

Wie op een van de altijd gezellige terrasjes van de Markt zit, kijkt uit op een 20m2 groot digitaal scherm. Wil jij dat deze ‘terrasgangers’ binnenkort op jouw campagne uitkijken? Zet dan in op het impactvolle Markt scherm en genereer binnen korte tijd een groot bereik!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron: Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

  • Bruto bereik: 452.304 bezoekers per week
  • Netto bereik: 67.846 bezoekers per week
  • Schermgrootte: 20 m2
  • Spotfrequentie is 1x per minuut

Wisselende formaten

Zet jij, je campagne in op meerdere schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschillende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door content

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. Deze designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar full video content voor op de digitale schermen (€ 37,50 per locatie). Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar kom je voor € 600,- al een heel eind.

Campagne in de loop

De full-video schermen draaien een loop van 3 minuten. Je campagne komt dus iedere 3 minuten weer voorbij! De loop bestaat uit commerciële- en non-commerciële content. Juist deze afwisseling in content zorgt voor een aantrekkelijke programmering die voor langere tijd de aandacht van voorbijgangers vasthoudt.

Interactieve campagnes

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Een groot aantal van onze digitale schermen is uitgerust met de nieuwste technologie. Met onze Innovative Solutions kun je verschillende interactieve campagnes opzetten. Denk bijvoorbeeld aan SMS-acties, livestreams van grote evenementen, Speechbubbles of een Configurator campagne!

Downloads

  • Leaflert Eindhoven De MarktDownload
  • Aanleverspecificatie Eindhoven De MarktDownload

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support