372.650

Bruto bereik per week

59.624

Netto bereik per week

10 m2

Schermgrootte

Het stationsplein

Het stationsplein in Eindhoven, waar wekelijks 370.000 passanten voorbij schuifelen is een ideale plek om een omvangrijke doelgroep te bereiken. Hoe je dit het beste kan doen? Door in te zetten op het 10m2 grote digitale scherm gericht op de loopstroom richting Station Eindhoven.

Maak met jouw campagne indruk op treinreizigers, maar ook op toeristen, winkelend publiek en voetbalfanaten. Wil jij impact maken in Eindhoven, dan kan je niet om deze toplocatie heen!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron: Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Facts

  • Bruto bereik: 372.650 bezoekers per week
  • Netto bereik: 59.624 bezoekers per week
  • Schermgrootte: 10 m2
  • Spotfrequentie is 1x per minuut

Wisselende formaten

Zet jij, je campagne in op meerdere schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschillende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Digitaal scherm Eindhoven Stationsplein Ocean Outdoor Nederland

Creatie door content

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. Deze designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar full video content voor op de digitale schermen (€ 37,50 per locatie). Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar kom je voor € 600,- al een heel eind.

Campagne in de loop

De full-video schermen draaien een loop van 3 minuten. Je campagne komt dus iedere 3 minuten weer voorbij! De loop bestaat uit commerciële- en non-commerciële content. Juist deze afwisseling in content zorgt voor een aantrekkelijke programmering die voor langere tijd de aandacht van voorbijgangers vasthoudt.

Interactieve campagnes

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Een groot aantal van onze digitale schermen is uitgerust met de nieuwste technologie. Met onze Innovative Solutions kun je verschillende interactieve campagnes opzetten. Denk bijvoorbeeld aan SMS-acties, livestreams van grote evenementen, Speechbubbles of een Configurator campagne!

Downloads

  • Leaflet Eindhoven StationspleinDownload
  • Aanleverspecificatie Eindhoven StationspleinDownload

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support