77.000

Bruto bereik per week

17.600

Netto bereik per week

80 m2

Schermgrootte

Raadhuisplein

Aan de gevel van het Atlas Theater in Emmen vind je een reusachtig digitaal scherm van maar liefst 80m2. Het scherm hangt aan het Raadhuisplein, dat een verbindende functie heeft tussen het bruisende centrum van Emmen en de topattracties Atlas Theater en Wildlands (voormalig dierenpark Emmen).

De gigantische eyecatcher is zo geplaatst dat voorbijgangers voor langere tijd met het scherm verbonden zullen zijn. Door in te zetten op het meest impactvolle digitale scherm van Emmen en omstreken, maak je met jouw campagne indruk op talloze Emmenaren en recreanten uit heel Nederland.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron: Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Facts

  • Bruto bereik: 77.000 bezoekers per week
  • Netto bereik: 17.600bezoekers per week
  • Schermgrootte: 80 m2
  • Spotfrequentie is 1x per minuut

Wisselende formaten

Zet jij, je campagne in op meerdere schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschillende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door content

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. Deze designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar full video content voor op de digitale schermen (€ 37,50 per locatie). Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar kom je voor € 600,- al een heel eind.

Downloads

  • Leaflet Emmen RaadhuispleinDownload
  • Aanleverspecificatie Emmen RaadhuispleinDownload

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support