275.000

Bruto bereik per week

71.280

Netto bereik per week

15 m2

Schermgrootte

De Grote Markt

De Grote Markt is de kern van Groningen en wordt gedomineerd door de bekende Martinitoren en het prachtige Stadhuis. De Grote Markt fungeert als het middelpunt van de stad; de belangrijkste straten van de stad komen hierop uit. Zeven dagen per week (bijna 24 uur per dag) vind je hier winkelend en uitgaanspubliek. Jaarlijks trekt de Grote Markt dan ook meer dan 18.300.000 bezoekers.

Ons 8m2 groot formaat digitaal scherm hangt centraal gelegen op de Grote Markt. Dé belangrijkste winkelstraten van Groningen, de Herestraat en de Vismarkt liggen pal achter het scherm en aan de voet van het scherm bevinden zich de beroemdste Grand Cafés van Groningen met hun terrassen. Niet alleen kent de markt een groot en divers aanbod van horeca en terrassen, maar is dit ook de thuisbasis van menig culturele festivals en evenementen. Wil jij een groot bereik creëren in het hart van Groningen? Dan is dit je kans!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron: Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Facts

  • Bruto bereik: 275.000 bezoekers per week
  • Netto bereik: 71.280 bezoekers per week
  • Schermgrootte: 15 m2
  • Spotfrequentie is 1x per minuut

Wisselende formaten

Zet jij, je campagne in op meerdere schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschillende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door content

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. Deze designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar full video content voor op de digitale schermen (€ 37,50 per locatie). Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar kom je voor € 600,- al een heel eind.

Campagne in de loop

De full-video schermen draaien een loop van 3 minuten. Je campagne komt dus iedere 3 minuten weer voorbij! De loop bestaat uit commerciële- en non-commerciële content. Juist deze afwisseling in content zorgt voor een aantrekkelijke programmering die voor langere tijd de aandacht van voorbijgangers vasthoudt.

Interactieve campagnes

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Een groot aantal van onze digitale schermen is uitgerust met de nieuwste technologie. Met onze Innovative Solutions kun je verschillende interactieve campagnes opzetten. Denk bijvoorbeeld aan SMS-acties, livestreams van grote evenementen, Speechbubbles of een Configurator campagne!

Downloads

  • Leaflet Groningen Grote MarktDownload
  • Aanleverspecificatie Groningen Grote MarktDownload

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support