2.161.538

Totaal bruto bereik

24 inch

Schermgrootte

1.240

Digitale schermen

GVB Trams

Vervoersmaatschappij GVB verzorgt niet alleen de bussen, maar ook de trams in Amsterdam. Ocean Outdoor Nederland is verantwoordelijk voor de exploitatie van deze digitale schermen.

In totaal gaat het om 1.240 schermen verdeeld over 155 trams waarin 8 digitale schermen hangen.
Op de schermen draaien campagnes van diverse adverteerders afgewisseld met reizigersinformatie en nieuwsberichten. Zet met jouw campagne in op de GVB trams en bereik een breed en gevarieerd publiek in Amsterdam.

Facts

  • N120
  • Digitaal
  • 24 inch
  • Bruto bereik: 2.161.538
  • Spotlengte: 6 sec.
  • Looplengte: 60 sec.

Digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron:Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Campagne in de loop

De full-video schermen draaien een loop van 60 seconden. Je campagne komt dus iedere 60 seconden weer voorbij! De loop bestaat uit commerciële- en non-commerciële content. Juist deze afwisseling in content zorgt voor een aantrekkelijke programmering die voor langere tijd de aandacht van voorbijgangers vasthoudt.

Digitale schermen in verschillende formaten

Zet jij je campagne in op meerdere digitale en/of conventionele schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschil lende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door Ocean

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. De designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar elke vorm van content voor op de schermen. Voor de productie van een spot kom je voor € 600,- al een heel eind. Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten. Het doorvertalen of omzetten van bestaand materiaal kan al voor € 37,50 per locatie.

Interactieve campagnes

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Een groot aantal van onze digitale schermen is uitgerust met de nieuwste technologie. Met onze Innovative Solutions kun je verschillende interactieve campagnes opzetten. Denk bijvoorbeeld aan SMS-acties, livestreams van grote evenementen, Speechbubbles of een Configurator campagne!

Downloads

  • Leaflet GVB TramsDownload
  • Aanleverspecificatie - resolutie 1024x768pxDownload
  • Aanleverspecificatie - resolutie 1920x1080pxDownload

Meer informatie

Wil je meer informatie over het adverteren in de GVB Trams? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sales support
Sales support