934.416

Totaal bruto bereik

108 m²

Schermgrootte

2

Conventionele schermen

Reclamemast Haarlem Knp Rottepolderplein A9/A200

Deze mast staat langs de A9 bij Haarlem en kijkt uit op knooppunt Rottepolderplein A9/A200. De reclamemast heeft twee conventionele billboards; een richting Haarlem en een richting Amsterdam. De A200 loopt van Bloemendaal aan Zee via Haarlem naar de A10 aan de westkant van Amsterdam. De A9 loopt van de A1 bij knooppunt Diemen via de zuidwestelijke flank van Amsterdam, Haarlem en IJmuiden naar Alkmaar en staat in de ochtend- en avondfile top 10.

Het verzorgingsgebied van deze reclamemast
– gebaseerd op TomTom data – strekt zich uit van Den Haag en Utrecht via Haarlem en Amsterdam tot Alkmaar en de kop van Noord-Holland.

Adverteren op reclamemasten

Snelwegreclame heeft een groeiend kijkerspubliek. De afgelopen jaren is het aantal personenauto’s in Nederland toegenomen en dat zal in de toekomst ook zo blijven. Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content, groots digitaal of conventioneel te adverteren langs de drukste snelwegen van Nederland. Met reclamemasten op toplocaties langs deze drukke snelwegen bereik je dagelijks gegarandeerd een miljoenenpubliek.

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Onze digitale reclamemasten zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Zo kan je met jouw campagne adverteren op tijdslot, een live koppeling maken met Facebook of actueler zijn dan de krant van vandaag! Kortom, alles is mogelijk!

Tarieven

Gif CPM Formule

Voor het inzetten van een campagne op onze schermen werken wij met een overzichtelijk en transparante tariefstructuur. Iedere locatie heeft een CPM. CPM staat voor Cost-Per-Mile, het bedrag dat je betaalt per 1.000 contacten. Wij werken met verschillende basis CPM. Deze zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals: conventioneel (statisch/analoog), digitaal (animated stills ook wel subtiele animatie van 15% beweging) en fullmotion (bewegend beeld en mogelijkheid tot interactiviteit). Bij het bepalen van de basis CPM wordt er ook rekening gehouden met de type locatie. Bij de type locatie kun je denken aan snelweg, winkelcentra, stadscentra en openbaar vervoer.

Om tot een transparante prijs te komen vermenigvuldigen wij de basis CPM met verschillende variabelen:
Bereik: ook wel het schermbereik;
Target: dit is een keuze die je kunt maken op basis van doelgroep, geografie of adaptive inzet;
Looplengte/Passagetijd: waarbij we rekening houden met de looptijd ten opzichte van de passagetijd. Dit houdt in dat iedere passant in de gelegenheid is om de volledige loop te zien terwijl ze langs onze schermen lopen of rijden;
Marktindex: de marktindex is variabel en is afhankelijk van de actualiteiten en historische data.

Deze formule maakt het mogelijk om de campagneprijs, campagnebereik en de campagne CPM te berekenen. Heb je hier vragen over, neem gerust contact met ons op.

Verschillende formaten masten

Wil jij jouw campagne inzetten op de reclamemasten, digitaal of conventioneel, maar vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in de juiste formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor je klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door Ocean

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. De designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar elke vorm van content voor op de schermen. Voor de productie van een spot kom je met € 600,-  al een heel eind. Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten. Het doorvertalen of omzetten van bestaand materiaal kan al voor € 37,50 per locatie.

A zijde richting Haarlem

  • RM045GBA
  • Conventioneel
  • Bruto bereik: 54.432

B zijde richting Amsterdam

  • RM045GBB
  • Conventioneel
  • Bruto bereik: 879.984

Downloads

  • Leaflet reclamemast Haarlem Knp Rottepolderplein A9/A200Download
  • AanleverspecificatieDownload

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support

© 2021 - Ocean Nederland