62.500

Bruto bereik per week

11.068

Netto bereik per week

10 m2

Schermgrootte

Elzas Passage

De overdekte Elzas-Passage is al meer dan 44 jaar het gezellige winkelhart van Helmond. De passage biedt onderdak aan 44 winkels van grote topmerken tot lokale retailers. Naast de winkels zijn er ook gezellige terrasjes en worden er geregeld leuke activiteiten georganiseerd. De Elzas-Passage is de ‘place to be’ als je goed overdekt wil shoppen!

Wil jij op deze toplocatie indruk maken op het winkelende publiek? Dat kan! Midden in de passage vind je namelijk een 10m2 groot digitaal scherm, waarop jij met jouw campagne kan uitblinken! Trek de aandacht van talloze shoppers en bereik hen op een cruciaal moment!

Wisselende formaten

Zet jij, je campagne in op meerdere schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschillende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door content

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. Deze designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar full video content voor op de digitale schermen (€ 37,50 per locatie). Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar kom je voor € 600,- al een heel eind.

Downloads

  • Leaflet Helmond Elzas PassageDownload
  • Aanleverspecificatie Helmond Elzas PassageDownload

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support