70.000

Bruto bereik per week

14.778

Netto bereik per week

18 m2

Schermgrootte

Hof van Hoorn

Grenzend aan de provinciale weg Hoorn – Enkhuizen ligt dé woonboulevard van Noord-Holland: Hof van Hoorn. Dankzij de ligging, het winkelaanbod en de organisatie van diverse evenementen is het Hof van Hoorn al ruim 23 jaar een begrip in de regio West-Friesland.

Ben jij op zoek naar een manier om met jouw campagne écht impact te maken op het winkelende publiek van Hoorn? Dan hebben wij wat jij zoekt! Bij aankomst op de woonboulevard worden shoppers namelijk verwelkomd door een 18m2 groot digitaal scherm dat uitermate geschikt voor jouw campagne! Bezoekers van het Hof van Hoorn kunnen er simpelweg niet omheen.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron: Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Facts

  • Bruto bereik: 70.000 bezoekers per week
  • Netto bereik: 14.778 bezoekers per week
  • Schermgrootte: 18 m2
  • Spotfrequentie is 1x per minuut

Wisselende formaten

Zet jij, je campagne in op meerdere schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschillende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door content

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. Deze designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar full video content voor op de digitale schermen (€ 37,50 per locatie). Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar kom je voor € 600,- al een heel eind.

Campagne in de loop

De full-video schermen draaien een loop van 3 minuten. Je campagne komt dus iedere 3 minuten weer voorbij! De loop bestaat uit commerciële- en non-commerciële content. Juist deze afwisseling in content zorgt voor een aantrekkelijke programmering die voor langere tijd de aandacht van voorbijgangers vasthoudt.

Interactieve campagnes

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Een groot aantal van onze digitale schermen is uitgerust met de nieuwste technologie. Met onze Innovative Solutions kun je verschillende interactieve campagnes opzetten. Denk bijvoorbeeld aan SMS-acties, livestreams van grote evenementen, Speechbubbles of een Configurator campagne!

Downloads

  • Leaflet Hoorn Hof van HoornDownload
  • Aanleverspecificaties Hoorn Hof van HoornDownload

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support