375.000

Bruto bereik per week

31.500

Netto bereik per week

16 m2

Schermgrootte

Zuiderplein

Het Zuiderplein in Leeuwarden, de zuidelijke hoofd-invalsroute naar het centrum van de Friese Hoofdstad. Tevens is het een druk kruispunt waar verkeer geregeld vast staat voor het spoor. Wekelijks passeren hier ongeveer 375.000 mensen, wat deze plek ideaal maakt om een groot publiek aan te spreken. Om die reden vind je hier dan ook een groot digitaal scherm van 16m2. Zet in op het Leeuwarden Zuiderplein scherm en toon jouw campagne aan een groot en divers publiek!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron: Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Facts

  • Bruto bereik: 375.000 bezoekers per week
  • Netto bereik: 31.500 bezoekers per week
  • Schermgrootte: 16 m2
  • Spotfrequentie is 1x per minuut

Wisselende formaten

Zet jij, je campagne in op meerdere schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschillende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door content

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. Deze designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar full video content voor op de digitale schermen (€ 37,50 per locatie). Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar kom je voor € 600,- al een heel eind.

Campagne in de loop

De full-video schermen draaien een loop van 3 minuten. Je campagne komt dus iedere 3 minuten weer voorbij! De loop bestaat uit commerciële- en non-commerciële content. Juist deze afwisseling in content zorgt voor een aantrekkelijke programmering die voor langere tijd de aandacht van voorbijgangers vasthoudt.

Interactieve campagnes

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Een groot aantal van onze digitale schermen is uitgerust met de nieuwste technologie. Met onze Innovative Solutions kun je verschillende interactieve campagnes opzetten. Denk bijvoorbeeld aan SMS-acties, livestreams van grote evenementen, Speechbubbles of een Configurator campagne!

Downloads

  • Leaflet Leeuwarden ZuiderpleinDownload
  • Aanleverspecificatie Leeuwarden ZuiderpleinDownload

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support