65.500

Bruto bereik per week

16.250

Netto bereik per week

5

schermen

Entre Deux

Maastricht, misschien wel dé leukste shoppingstad van Nederland. Maastricht beschikt over een interessante mix van winkels: van grote merken tot kleine, unieke boetiekjes. Ga je de binnenstad in, dan vind je daar het best bewaarde winkelgeheim van Maastricht: winkelcentrum Entre-Deux. Het overdekte winkelcentrum dat tussen het Vrijthof en de Markt ligt, heeft naast een fantastisch winkelaanbod ook de mooiste boekenwinkel ter wereld: de eeuwenoude Dominicanenkerk.

Wil jij uitblinken op deze toplocatie? Dat kan met behulp van onze vijf grote digitale schermen in het hart van het winkelcentrum. De vijf schermen met een totaaloppervlakte van 15m2 worden als één pakket aangeboden. Bereik een breed en divers publiek door indruk te maken met jouw campagne op de digitale schermen!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron: Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Facts

  • Bruto bereik: 65.500 bezoekers per week
  • Netto bereik: 16.250bezoekers per week
  • Schermgrootte: 5 x 3m2
  • Spotfrequentie is 1x per minuut

Wisselende formaten

Zet jij, je campagne in op meerdere schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschillende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door content

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. Deze designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar full video content voor op de digitale schermen (€ 37,50 per locatie). Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar kom je voor € 600,- al een heel eind.

Campagne in de loop

De full-video schermen draaien een loop van 3 minuten. Je campagne komt dus iedere 3 minuten weer voorbij! De loop bestaat uit commerciële- en non-commerciële content. Juist deze afwisseling in content zorgt voor een aantrekkelijke programmering die voor langere tijd de aandacht van voorbijgangers vasthoudt.

Interactieve campagnes

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Een groot aantal van onze digitale schermen is uitgerust met de nieuwste technologie. Met onze Innovative Solutions kun je verschillende interactieve campagnes opzetten. Denk bijvoorbeeld aan SMS-acties, livestreams van grote evenementen, Speechbubbles of een Configurator campagne!

Downloads

  • Leaflet Maastricht Entre DeuxDownload
  • Aanleverspecificatie Maastricht Entre DeuxDownload

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support