100.000

Bruto bereik per week

23.225

Netto bereik per week

18 m2

Schermgrootte

In De Bogaard

In hartje Rijswijk ligt één van de eerste moderne winkelcentra van Nederland: In de Bogaard. Het winkelcentrum telt maar liefst 185 winkels en heeft in totaal vier overdekte passages. Dankzij het complete winkelaanbod; van de H&M tot de Hunkemöller en van de Intertoys tot de Perry Sport, trekt het winkelcentrum shoppers vanuit de hele regio. In de Bogaard is dan ook een perfect alternatief voor de binnenstad van Den Haag.

Wil jij op een cruciaal moment impact maken op een groot aantal shoppers? Dat kan met behulp van het 18m2 grote digitaal scherm aan de entree van het winkelcentrum. Winkelend publiek moet namelijk langs deze digitale eyecatcher om het winkelcentrum te betreden, waardoor jouw campagne onmogelijk te missen is!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron: Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Facts

  • Bruto bereik: 100.000 bezoekers per week
  • Netto bereik: 23.225 bezoekers per week
  • Schermgrootte: 18 m2
  • Spotfrequentie is 1x per minuut

Wisselende formaten

Zet jij, je campagne in op meerdere schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschillende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door content

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. Deze designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar full video content voor op de digitale schermen (€ 37,50 per locatie). Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar kom je voor € 600,- al een heel eind.

Campagne in de loop

De full-video schermen draaien een loop van 3 minuten. Je campagne komt dus iedere 3 minuten weer voorbij! De loop bestaat uit commerciële- en non-commerciële content. Juist deze afwisseling in content zorgt voor een aantrekkelijke programmering die voor langere tijd de aandacht van voorbijgangers vasthoudt.

Interactieve campagnes

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Een groot aantal van onze digitale schermen is uitgerust met de nieuwste technologie. Met onze Innovative Solutions kun je verschillende interactieve campagnes opzetten. Denk bijvoorbeeld aan SMS-acties, livestreams van grote evenementen, Speechbubbles of een Configurator campagne!

Downloads

  • Leaflet Rijswijk In De BogaardDownload
  • Aanleverspecificatie Rijswijk In De BogaardDownload

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support