475.000

Totaal bruto bereik

72 m²

Schermgrootte

1

Digitaal scherm

€ 12,50

Bruto basis CPM

Rotterdam Zuidplein

Met meer dan 160 winkels en een gigantische parkeergarage behoort winkelcentrum Zuidplein tot één van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland. Je vindt hier zowel de grote winkelketens als H&M en Zara, maar ook kleine boetiekjes en diverse aantrekkelijke horecagelegenheden.

Op de gevel van dit reusachtige winkelcentrum vind je een 72 m² digitaal scherm, waar jij met jouw campagne een groot bereik kunt creëren onder winkelend- en uitgaanspubliek. Het scherm is overigens ook goed zichtbaar voor automobilisten die gebruik maken van de belangrijke in- en uitvalsroute waaraan het winkelcentrum is gevestigd. Met de aanwezigheid van Ahoy, Theater Zuidplein, metro- en busstation Zuidplein op steenworp afstand, heeft deze locatie alle eigenschappen om jouw campagne in het zonnetje te zetten bij een groot publiek.

Facts

 • N019
 • Digitaal
 • 72 m²
 • Totaal bruto bereik: 475.000
 • Spotlengte: 6 sec.
 • Looplengte: 60 sec.
 • Bruto basis CPM: € 12,50

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron:Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Campagne in de loop

De full-video schermen draaien een loop van 60 seconden. Je campagne komt dus iedere 60 seconden weer voorbij! De loop bestaat uit commerciële- en non-commerciële content. Juist deze afwisseling in content zorgt voor een aantrekkelijke programmering die voor langere tijd de aandacht van voorbijgangers vasthoudt.

Verschillende formaten

Zet jij je campagne in op meerdere schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschillende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Tarieven

Gif CPM Formule

Voor het inzetten van een campagne op onze reclamemasten werken wij met een overzichtelijke en transparante tariefstructuur. Iedere locatie heeft een standaard CPM. CPM staat voor Cost-Per-Mile, het bedrag dat je betaalt per 1.000 contacten. Wij werken met 4 basis CPM’s:

 • CPM Conventioneel van €9,00
 • CPM Digitaal van €10,00
 • CPM Full Motion van €12,50
 • CPM Openbaar Vervoer van €7,50

Om tot een transparante prijs te komen vermenigvuldigen wij de basis CPM met verschillende variabelen:

Bereik: ook wel het schermbereik;
Target: dit is een keuze die je kunt maken op basis van doelgroep, geografie of adaptive inzet;
Looplengte/Passagetijd: waarbij we rekening houden met de looptijd ten opzichte van de passagetijd. Dit houdt in dat iedere passant in de gelegenheid is om de volledige loop te zien terwijl ze langs onze schermen lopen of rijden;
Marktindex: de marktindex is variabel en is afhankelijk van de actualiteiten en historische data.

Deze formule maakt het mogelijk om de campagneprijs, campagnebereik en de campagne CPM te berekenen. Heb je hier vragen over, neem gerust contact met ons op.

Creatie door Ocean

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. De designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar elke vorm van content voor op de schermen. Voor de productie van een spot kom je voor € 600,- al een heel eind. Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten. Het doorvertalen of omzetten van bestaand materiaal kan al voor € 37,50 per locatie.

Interactieve campagnes

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Een groot aantal van onze digitale schermen is uitgerust met de nieuwste technologie. Met onze Innovative Solutions kun je verschillende interactieve campagnes opzetten. Denk bijvoorbeeld aan SMS-acties, livestreams van grote evenementen, Speechbubbles of een Configurator campagne!

Downloads

 • Leaflet Rotterdam ZuidpleinDownload
 • Aanleverspecificatie digitaal scherm Rotterdam ZuidpleinDownload

Meer informatie

Wil je weten wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support