340.670

Bruto bereik per week

102.201

Netto bereik per week

52 m2

Schermgrootte

Eindhoven Busplein

De poort naar de lichtstad: Station Eindhoven. Dit drukke openbaar vervoersknooppunt, dat wekelijks door bijna 350.000 mensen bezocht wordt, is een ideale plek om op te vallen! Maak impact met ons 52m2 grote scherm aan het Busplein van het station. Dankzij de hoogte waarop het scherm hangt en de haarscherpe resolutie hebben wachtende reizigers vanaf het gehele Busplein uitstekend zicht op de gigantische blikvanger. Wil jij jong, oud, forens, Eindhovenaar of toerist bereiken? Zet dan in op deze toplocatie!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron: Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Facts

  • Bruto bereik: 340.670 bezoekers per week
  • Netto bereik: 102.201 bezoekers per week
  • Schermgrootte: 52 m2
  • Spotfrequentie is 1x per minuut

Wisselende formaten

Zet jij, je campagne in op meerdere schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschillende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door content

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. Deze designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar full video content voor op de digitale schermen (€ 37,50 per locatie). Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar kom je voor € 600,- al een heel eind.

Campagne in de loop

De full-video schermen draaien een loop van 3 minuten. Je campagne komt dus iedere 3 minuten weer voorbij! De loop bestaat uit commerciële- en non-commerciële content. Juist deze afwisseling in content zorgt voor een aantrekkelijke programmering die voor langere tijd de aandacht van voorbijgangers vasthoudt.

Interactieve campagnes

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Een groot aantal van onze digitale schermen is uitgerust met de nieuwste technologie. Met onze Innovative Solutions kun je verschillende interactieve campagnes opzetten. Denk bijvoorbeeld aan SMS-acties, livestreams van grote evenementen, Speechbubbles of een Configurator campagne!

Downloads

  • Leaflet Station Eindhoven Centraal BuspleinDownload
  • Aanleverspecificatie Station Eindhoven Centraal BuspleinDownload

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support