1.779.624

Totaal bruto bereik

108 m2

Schermgrootte

The Wall

Dit is de Bee-Hive: de eerste reclamemast ter wereld met een bijenhotel. De groenstrook wordt ingezaaid met 40-50 soorten inheemse biologische meerjarige bloemen. Om de mast wordt een honingraatstructuur van staal gemaakt, die gevuld is met nestkasten met snoeihout uit Utrecht en FSC-houtsnippers voor bijen. In het voorjaar 2020 zullen alle bloemen bloeien en bijen, hommels en vlinders gebruik kunnen gaan maken van de voorzieningen.

Deze dubbele digitale reclamemast staat langs de A2 bij Utrecht, tegenover The Wall. De reclamemast heeft twee digitale billboards: één richting Amsterdam en één richting Vianen. De A2 loopt van de Nieuwe Utrechtsebrug bij Amsterdam via Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven naar Maastricht. De A2 is 212 km lang. Het verzorgingsgebied van deze reclamemast –gebaseerd op tomtom data- strekt zich uit van Den Haag, Leiden en Amsterdam tot Breda, Tilburg en Eindhoven. De A2 staat in de avondfile Top 10.

Adverteren op snelwegmasten

Snelwegreclame heeft een groeiend kijkerspubliek. De afgelopen jaren is het aantal personenauto’s in Nederland toegenomen en dat zal in de toekomst ook zo blijven. Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content groot digitaal of conventioneel te adverteren langs de drukste snelwegen van Nederland. Met reclamemasten op toplocaties langs deze drukke snelwegen bereik je dagelijks gegarandeerd een miljoenenpubliek.

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Onze digitale reclamemasten zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Zo kan je met jouw campagne adverteren op tijdslot, een live koppeling maken met Facebook of actuelere zijn dan de krant van vandaag! Kortom, alles is mogelijk!

Tarieven

Voor het inzetten op onze snelwegmasten werken wij met een overzichtelijke en transparante tariefstructuur. Doordat wij de beschikking hebben over de data van de Nationale Databank Wegverkeersgegevens (NDW) rekenen we af op bereik per specifieke periode. Iedere locatie heeft een standaard CPM. Dat tarief wordt vermenigvuldigd met het aantal contacten van de campagnelocaties in de betreffende periode. Hiermee zijn seizoenpatronen automatisch verwerkt in de prijs. Voor specifieke doelgroepen, specifieke locaties of adaptive planning geldt een index.

Creatie door Ocean

Wil jij met jouw campagne inzetten op de snelwegmasten en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in de juiste formaten op te maken? Don’t you worry! Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. Deze designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar video content voor op de digitale schermen (€ 37,50 per locatie). Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar kom je voor € 600,- al een heel eind. Samen halen we het beste uit jouw campagne materiaal!

 

Downloads

Aanleverspecificaties

De aanleverspecificaties zijn de technische specificaties van onze schermen. De specificaties helpen je om de beste campagne te maken. Als je het campagnemateriaal niet kan opmaken volgens de specificaties, is onze creatieve studio altijd bereid je te helpen. We kunnen helpen materiaal bij te snijden en daarnaast zijn we ook in staat (indien nodig) nieuwe campagnes te creëren. Bekijk hier de aanleverspecificaties.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support