75.000

Bruto bereik per week

13.461

Netto bereik per week

12 m2

Schermgrootte

Passage Corridor

Winkelstad Veenendaal, de stad die in haar regio bekend staat om zijn winkels en het gezellig shoppen. Het centraal gelegen Veenendaal is eenvoudig te bereiken waardoor het een ideale stad is voor een goede shopping trip. Maak met jouw campagne indruk op talloze shoppers door in te zetten op het 12m2 grote digitale scherm dat hangt op de meest centrale plek van Passage Corridor.

Overdekt winkelcentrum Passage Corridor ligt in het hart van Veenendaal en is dé plek waar je met jouw campagne een groot en divers publiek bereikt. Het scherm is strategisch geplaatst zodat het van een grote afstand op valt! Dankzij haar 30.000m2 aan winkeloppervlakte herbergt Passage Corridor een veelzijdige mix van winkels. Wekelijks komen hier ongeveer 100.000 shoppers. Bovendien behoort het shoppingcenter tot de top van overdekte Nederlandse winkelcentra.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron: Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Facts

  • Bruto bereik: 75.000 bezoekers per week
  • Netto bereik: 13.461 bezoekers per week
  • Schermgrootte: 12 m2
  • Spotfrequentie is 1x per minuut

Wisselende formaten

Zet jij, je campagne in op meerdere schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschillende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door content

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. Deze designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar full video content voor op de digitale schermen (€ 37,50 per locatie). Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar kom je voor € 600,- al een heel eind.

Campagne in de loop

De full-video schermen draaien een loop van 3 minuten. Je campagne komt dus iedere 3 minuten weer voorbij! De loop bestaat uit commerciële- en non-commerciële content. Juist deze afwisseling in content zorgt voor een aantrekkelijke programmering die voor langere tijd de aandacht van voorbijgangers vasthoudt.

Interactieve campagnes

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Een groot aantal van onze digitale schermen is uitgerust met de nieuwste technologie. Met onze Innovative Solutions kun je verschillende interactieve campagnes opzetten. Denk bijvoorbeeld aan SMS-acties, livestreams van grote evenementen, Speechbubbles of een Configurator campagne!

Downloads

  • Leaflet Veenendaal Passage CorridorDownload
  • Aanleverspecificatie Veenendaal Passage CorridorDownload

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support