80.000

Bruto bereik per week

20.000

Netto bereik per week

7 m2

Schermgrootte

Venlo Oude Markt

Midden in de middeleeuwse binnenstad van Venlo ligt de Oude Markt. Dat de binnenstad van Venlo van 2013 tot 2015 de beste binnenstad van Nederland was, is volkomen begrijpelijk als je kijkt naar het aantrekkelijke aanbod aan winkels en gezellige terrassen. Naast winkels van de grote merken vind je ook tientallen verrassende boetiekjes.

De sfeervolle Oude Markt is de thuisbasis van publiekstrekkende winkels als de Primark en de Mediamarkt, maar ook van Theater de Maaspoort. Geen wonder dat dit gezellige plein als een van Venlo’s ‘hotspots’ te boek staat. Trek jij hier binnenkort de aandacht van voorbijgangers? Dat kan namelijk met de inzet van ons 7m2 grote digitale scherm. Het scherm is zo geplaatst dat het vanaf het gehele plein goed zichtbaar is, dus impact gegarandeerd!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron: Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Facts

  • Bruto bereik: 80.000 bezoekers per week
  • Netto bereik: 20.000 bezoekers per week
  • Schermgrootte: 7 m2
  • Spotfrequentie is 1x per minuut

Wisselende formaten

Zet jij, je campagne in op meerdere schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschillende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door content

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. Deze designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar full video content voor op de digitale schermen (€ 37,50 per locatie). Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar kom je voor € 600,- al een heel eind.

Campagne in de loop

De full-video schermen draaien een loop van 3 minuten. Je campagne komt dus iedere 3 minuten weer voorbij! De loop bestaat uit commerciële- en non-commerciële content. Juist deze afwisseling in content zorgt voor een aantrekkelijke programmering die voor langere tijd de aandacht van voorbijgangers vasthoudt.

Interactieve campagnes

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Een groot aantal van onze digitale schermen is uitgerust met de nieuwste technologie. Met onze Innovative Solutions kun je verschillende interactieve campagnes opzetten. Denk bijvoorbeeld aan SMS-acties, livestreams van grote evenementen, Speechbubbles of een Configurator campagne!

Downloads

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support