96.154

Totaal bruto bereik

28 m²

Schermgrootte

1

Digitaal scherm

€ 12,50

Bruto basis CPM

Mall of the Netherlands

Winkelcentrum Leidsenhage ondergaat momenteel een metamorfose en zal in 2020 verdergaan als het grootste winkelcentrum van Nederland onder de naam Westfield Mall of the Netherlands. Het eerste deel van het centrum is al open – een convenience- en etenswaren markt van 2.500m2. Fresh! is dé plek waar je komt voor je dagelijkse boodschappen en waar je kunt genieten van proeverijen, verse maaltijden, maar ook van leuke workshops en demonstraties.

Het unieke en volledig overdekt winkelcentrum waar ‘een dagje uit’ centraal staat trekt nu jaarlijks ongeveer 5 miljoen bezoekers en dat wordt door de uitbreiding alleen maar meer!

Jij kan met jouw campagne deze bezoekers bereiken door te adverteren op ons 28 m² groot formaat digitaal scherm! Een ruim en gevarieerd publiek bereiken is nog nooit zo makkelijk geweest.

Facts

 • N116
 • Digitaal
 • 28 m²
 • Totaal bruto bereik: 96.154
 • Spotlengte: 6 sec.
 • Looplengte: 60 sec.
 • Bruto basis CPM: € 12,50

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron:Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Campagne in de loop

De full-video schermen draaien een loop van 60 seconden. Je campagne komt dus iedere 60 seconden weer voorbij! De loop bestaat uit commerciële- en non-commerciële content. Juist deze afwisseling in content zorgt voor een aantrekkelijke programmering die voor langere tijd de aandacht van voorbijgangers vasthoudt.

Digitale schermen in verschillende formaten

Zet jij je campagne in op meerdere digitale en/of conventionele schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschil lende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Tarieven

Gif CPM Formule

Voor het inzetten van een campagne op onze reclamemasten werken wij met een overzichtelijke en transparante tariefstructuur. Iedere locatie heeft een standaard CPM. CPM staat voor Cost-Per-Mile, het bedrag dat je betaalt per 1.000 contacten. Wij werken met 4 basis CPM’s:

 • CPM Conventioneel van €9,00
 • CPM Digitaal van €10,00
 • CPM Full Motion van €12,50
 • CPM Openbaar Vervoer van €7,50

Om tot een transparante prijs te komen vermenigvuldigen wij de basis CPM met verschillende variabelen:

Bereik: ook wel het schermbereik;
Target: dit is een keuze die je kunt maken op basis van doelgroep, geografie of adaptive inzet;
Looplengte/Passagetijd: waarbij we rekening houden met de looptijd ten opzichte van de passagetijd. Dit houdt in dat iedere passant in de gelegenheid is om de volledige loop te zien terwijl ze langs onze schermen lopen of rijden;
Marktindex: de marktindex is variabel en is afhankelijk van de actualiteiten en historische data.

Deze formule maakt het mogelijk om de campagneprijs, campagnebereik en de campagne CPM te berekenen. Heb je hier vragen over, neem gerust contact met ons op.

Creatie door Ocean

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. De designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar elke vorm van content voor op de schermen. Voor de productie van een spot kom je voor € 600,- al een heel eind. Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten. Het doorvertalen of omzetten van bestaand materiaal kan al voor € 37,50 per locatie.

Interactieve campagnes

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Een groot aantal van onze digitale schermen is uitgerust met de nieuwste technologie. Met onze Innovative Solutions kun je verschillende interactieve campagnes opzetten. Denk bijvoorbeeld aan SMS-acties, livestreams van grote evenementen, Speechbubbles of een Configurator campagne!

Downloads

 • Leaflet Westfield Mall of the NetherlandsDownload
 • Aanleverspecificatie Westfield Mall of the NetherlandsDownload

Meer informatie

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support