Vandaag is dé award show van de Ocean Digital Creative Competition Amsterdam

Amsterdam, 17 juni 2021 – Na drie maanden wordt vanmiddag om 16.30uur eindelijk bekend gemaakt wie de allereerste winnaars zijn van de Ocean Digital Creative Competition Amsterdam. Middels een online award show kun jij kijken wie er vandoor gaan met de hoofdprijs van €500.000,- aan bruto mediawaarde.

Dit jaar is het de eerste keer dat Ocean Outdoor Nederland, in samenwerking met Adformatie, de Ocean Digital Competition in Amsterdam organiseert. Een competitie die draait het om het meest unieke en creatieve idee in Digital Out-of-Home in de categorieën Commercieel en Non-Profit én een competitie waarbij iedereen met een creatief idee aan mee kon doen. De genomineerden, per categorie, maken kans op: €500.000,- €250.000,- en €100.000,- aan bruto mediawaarde.

De online award show, waarin wij op een unieke wijze de nummers 1, 2 en 3 bekend maken, vindt vanmiddag om 16.30uur plaats. Houd de Ocean YouTube in de gaten!

Marlies Smits, head of marketing – “Eén van onze grootste wensen was om met de Ocean Digital Creative Competition aan de slag te gaan toen wij eind 2019 onderdeel werden van het Ocean Outdoor brand! Het doel; samen met creatieven, digital en innovatieve specialisten, adverteerders en experts uit de media, hét medium DOOH naar een hoger niveau tillen. Opzoek gaan naar de grenzen, het medium in zijn kracht zetten en tot zijn recht laten komen.”

Meindert van den Heuvel, managing director Ocean – “Wij zijn heel erg trots op deze eerste editie van de Ocean Digital Creative Competition. Een geweldige jury, overweldigend aantal inzendingen en fantastische winnaars. Adformatie zette een boost op de publiciteit en Susanne is een prachtige host. Capitola en UBERKRAFT studios tekenden voor een hele toffe nominatie bekendmaking en award show film. Kortom, een mooiere en betere start hadden we met deze competitie niet kunnen wensen. We zien er naar uit om de winnende campagnes zo snel mogelijk te realiseren en zijn klaar voor de volgende editie!”

 

De online award show

Zonder de bijzondere samenwerking met Capitola en Uberkraft zouden wij de online uitreiking niet aan jullie kunnen presenteren. Capitola is hét digitale bureau die werkt in de wereld van 3D-ontwerp en art direction en is gespecialiseerd op het gebied van Virtual- en Augmented Reality. Met inhouse codeurs en creatieven vinden zij de perfecte manier voor interactie en betrokkenheid met je publiek. Neem een kijkje op de website van Capitola en kom erachter wat zij onder andere kunnen. UBERKRAFT studios is dé walk-in studio midden in De Pijp voor het opnemen van live- en offlinestreams, podcasts, product video’s. Gaming, DJ sets, webinars en nog zo veel meer. Samen creëren zij de meest fantastische dingen.

 

De genomineerden

Heb jij helemaal gemist wie de genomineerden zijn en wil je dit nog snel even zien? Op 3 juni heeft de jury bekend gemaakt wie de genomineerden zijn. Klik dan hier want de jury komt het je persoonlijk vertellen.

Lukt het niet gelijk, ga dan naar de instellingen op je mobiel, instellingen voor Safari, instellingen voor websites en zet onder ‘Camera’ de instelling op vraag. Nu gaat het lukken!

Deel op