“Wie had kunnen vermoeden dat ons eerste levensjaar als Ocean Outdoor Nederland zo dynamisch zou worden.” – Xavier Tilman

Het eerste jaar als Ocean Outdoor Nederland was een veel bewogen jaar. De start van een geweldig jaar werd al snel overschaduwd door een wereldwijde pandemie. De gevolgen hiervan hebben iedereen geraakt. Het afgelopen jaar kent vele diepte- maar ook hoogtepunten, beide hebben wij als team met jullie, onze relaties, mogen ervaren. Met die reden willen wij samen terugblikken en kunnen we de viering van 1 jaar Ocean niet vergeten!

Klik op de film om terug te blikken

Xavier Tilman Joint Managing Director Ocean Outdoor Nederland – “Het begon allemaal met de ambitie om twee mediabedrijven samen te voegen tot de nummer 1 in Digital Out of Home. Met een groot evenement “The Urge to Show” kon Ocean, na maanden voorbereiding, haar ambities aan de markt presenteren. Dit werd opgevolgd door de opening van het fonkelnieuwe kantoor aan de Parnassusweg waar wij ernaar uitkeken om al onze relaties te ontvangen en deelgenoot te maken van onze plannen. Het liep echter toch wat anders toen Covid-19 haar intrede deed: de business viel stil, medewerkers moesten vanuit huis gaan werken en relaties konden niet of nauwelijks worden bezocht. Enorme veerkracht, creativiteit en een gezonde dosis vertrouwen zowel in onze klanten alsook in de toekomst, waren de ingrediënten waar Ocean gelukkig op kon bouwen. Vol trots kijk ik naar het team dat er nu staat, naar de bergen werk die zij hebben verzet onder moeilijke omstandigheden, het doorzettingsvermogen en de snelheid waarmee Ocean zich heeft kunnen aanpassen aan de nieuwe marktomstandigheden.”

Meindert van den Heuvel Joint Managing Director Ocean Outdoor Nederland – “Wat een waanzinnig 1e Ocean jaar! Van launch naar lockdown. Van nieuw kantoor naar leeg kantoor. En dat waren nog maar de eerste 6 maanden van het jaar. In de tweede 6 maanden hebben we dé USP van digital OOH en trouwens ook van Ocean -flexibiliteit- in alle vormen kunnen laten zien. Van MKB-steunfonds tot Six Words vakantie verhalen uit eigen land. Van geautomatiseerd inkopen tot performance modellen. Kortom genoeg om trots op te zijn, en klaar voor een 2e Ocean jaar!”

Voor vragen neem contact op:
Marlies Smits: marlies.smits@oceanoutdoor.nl of +316 1076 6161.

Ocean Outdoor Nederland

Ocean Outdoor Nederland is marktleider in Digital-Out-of-Home (lees: DOOH), de snelgroeiende specialisatie binnen Out-of-Home. Met een landelijk netwerk van 164 locaties en 286 schermen langs snelwegen en in de steden, worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.
Ocean Outdoor Nederland heeft kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel. Daarom investeren wij continue in de nieuwste DOOH-technologie en onderzoeksmogelijkheden ten behoeve van adverteerders, mediabureaus en concessiegevers.
Ocean Outdoor Nederland is onderdeel van Ocean Outdoor Limited met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Finland, Denemarken en Duitsland.

Deel op