Kees Wilbrink verlaat DPG Media, waar hij Directeur Partnerships was, en start per 1 september als Chief Commercial Officer bij Ocean Outdoor Nederland.

De ontwikkelingen gaan hard binnen Out of Home (OOH): digitalisering, near realtime bereiksdata, programmatic, flexibilisering van media-inzet en oneindig veel nieuwe creatieve mogelijkheden.
Het vormde voor Kees Wilbrink – de afgelopen twee jaar directeur Partnerships bij DPG Media, dat onlangs nog werd uitgeroepen tot AMMA Media Exploitant van het Jaar 2022 – de reden om over te stappen.

Wilbrink: ‘Ik help adverteerders graag door slim gebruik van data en met hun digitale transitie. De potentie van Digital Out of Home media is daarin enorm; de spreiding en bereik van Ocean zijn indrukwekkend. Tijdens mijn kennismakingen bij Ocean Outdoor heb ik bovendien een enorm innovatief, creatief en energiek bedrijf leren kennen.
Ik ben dus heel trots onderdeel van dit bedrijf te mogen zijn en kijk enorm uit om samen met het team en de markt te bouwen aan in het oog springende successen. Daarnaast verheug ik me erop om me te kunnen focussen op één medium: “oermedium” outdoor.’

Xavier Tilman, CEO Ocean Outdoor Nederland: ‘Wij zijn ontzettend blij met de komst van Kees. Met zijn brede ervaring op het gebied van media-exploitatie, marketing en management bij onder andere Ster, Sanoma en DPG kan Kees een grote bijdrage leveren aan het commercieel door-ontwikkelen van Ocean binnen een sterk aan verandering onderhevige Out of Home markt.
Ik kijk er enorm naar uit om Kees binnen het team te verwelkomen en gezamenlijk het medium Out of Home verder op de kaart te zetten en daarbinnen de positie van Ocean verder te verstevigen.’

Ocean Outdoor Nederland, dat in 2019 ontstaan is uit een samenvoeging van Interbest en Ngage Media, is één van de meest toonaangevende en innovatieve marktpartijen met honderden grootformaat (digitale) schermen langs snelwegen, in stad- en winkelcentra en het openbaar vervoer. De van oorsprong Britse outdoor media-eigenaar heeft zich daarbij in Nederland in korte tijd ontwikkeld tot de nummer 1 binnen Digital Out of Home (DOOH) en een top 3-speler binnen Out of Home.

 

Voor meer informatie en beeldmateriaal neem contact op met:

Marlies Smits:

marlies.smits@oceanoutdoor.nl
+316 1076 6161.
Deel op