Precies twee weken nadat Ocean Outdoor het Ocean MKB Steunfonds is gestart heeft Ocean meer dan 100 aanmeldingen van diverse adverteerders en branchevereniging ontvangen!

Door heel Nederland zijn de campagnes te zien op de reclamemasten langs de snelwegen en op de groot formaat digitale schermen in de steden. Dagelijks ontvangen wij aanmeldingen van diverse adverteerders die allen geweldige campagnes en initiatieven hebben. Het type adverteerder is zeer divers. Ieder bedrijf of branchevereniging heeft zijn eigen verhaal en eigen behoeftes.

Marlies Smits Head of Marketing Ocean Outdoor Nederland: “In deze uitzonderlijke periode is het heel fijn dat wij op deze manier een bijdrage kunnen leveren. De variëteit in het type adverteerder, de behoefte die zij hebben en de boodschap die zij willen delen is vaak enthousiasmerend. In de steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Groningen zijn veel lokale horecaondernemers die graag afhaal- en bezorgmenu’s willen promoten, de schermen in en rondom deze steden worden hiervoor ingezet. Maar er zijn ook veel merken die online sales willen genereren, deze adverteerders proberen wij zoveel mogelijk een landelijke dekking te bieden. Vanaf vandaag start ook de Voedselbank met de campagne #staysafeengeef, deze wordt ondersteund en breed gedragen door onder andere een aantal grote voedselproducenten. Hiervoor zetten wij onze schermen in rondom supermarkten zowel in de steden, maar ook langs de snelwegen. Als team krijgen we er ook ontzettend veel energie van om hiermee bezig te mogen zijn. Inmiddels zijn deze week onze collega’s in de UK ook hetzelfde initiatief gestart!”

Ocean MKB Steunfonds

Het Ocean MKB Steunfonds is een initiatief om de zwaarst getroffen branches en MKB-bedrijven in deze moeilijke tijden bij te staan. Het doel van het fonds is om de economie draaiende te houden en op gang te brengen. Hiervoor heeft Ocean een fonds opgezet met een mediawaarde van ruim 10 miljoen euro dat in april en mei van dit jaar door de aangemelde bedrijven kan worden ingezet.

Er is nog ruimte beschikbaar, dus als er interesse is neem dan vooral contact met ons op! Hieronder nogmaals kort de spelregels:

Spelregels van het Ocean MKB Steunfonds

  • Het Ocean MKB Steunfonds staat alleen open voor MKB-bedrijven en deze dienen zich als collectief aan te melden;
  • De bedrijven hebben aantoonbaar schade door de gevolgen van het Corona virus;
  • De bedrijven zijn open voor business of kunnen op korte termijn opengaan voor business;
  • De digitale campagnes worden geplaatst in april en mei 2020.

 

Ocean Outdoor Nederland

Ocean Outdoor Nederland is marktleider in Digital-Out-of-Home (lees: DOOH), de snelgroeiende specialisatie binnen Out-of-Home. Met een landelijk netwerk van 161 locaties en 275 schermen langs snelwegen en in de steden, worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.
Ocean Outdoor Nederland heeft kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel. Daarom investeren wij continue in de nieuwste DOOH-technologie en onderzoeksmogelijkheden ten behoeve van adverteerders, mediabureaus en concessiegevers.
Ocean Outdoor Nederland is onderdeel van Ocean Outdoor Limited met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Finland, Denemarken en Duitsland.

Voor overige vragen neem contact op:
Marlies Smits: marlies.smits@oceanoutdoor.nl of +316 1076 6161.

Deel op