Papendal/Amsterdam, januari 2021 – NOC*NSF en Ocean Outdoor versterken hun mediapartnership richting Tokyo 2021.

NOC*NSF en Ocean werken sinds 2013 samen om sport -in alle facetten- een groter publiek te geven. Die samenwerking wordt richting Tokyo 2021 uitgebreid. Ocean geeft olympische- en breedtesport het hele jaar ruim baan op haar landelijke digitale netwerk, van road tot full motion city schermen,  en zal ook nauw samenwerken met de andere content partners van NOC*NSF.

Natasja van Brummelen, manager Communicatie en Media NOC*NSF: “ NOC*NSF wil heel Nederland bereiken met de kracht van sport en daarvoor heb je krachtige mediapartijen nodig. Zeker in een tijd waarin sport en bewegen belangrijker is dan ooit om ons gezond en vitaal te houden. We zijn heel blij met de uitbreiding van de samenwerking met Ocean waardoor we nog meer mensen kunnen bereiken. Naast  de samenwerking met de TeamNL kant, is deze ook gericht op de lokale sport. Ocean heeft daarnaast ook een mooie propositie voor onze partners van de sport neergelegd”

Meindert van den Heuvel, Managing Director Ocean: “Het positieve van 2020 is dat iedereen heeft kunnen zien hoe extreem belangrijk sport is. Of je nu topsporter bent, hobbyist, vrijwilliger of toeschouwer. Daarom zit sport in het DNA van Ocean. We zien er naar uit om samen met NOC*NSF en haar partners ons netwerk in te zetten als digitaal out-of-home sportkanaal.”

Voor vragen neem contact op:
Marlies Smits: marlies.smits@oceanoutdoor.nl of +316 1076 6161.

 

Ocean Outdoor Nederland

Ocean Outdoor Nederland is marktleider in Digital-Out-of-Home (lees: DOOH), de snelgroeiende specialisatie binnen Out-of-Home. Met een landelijk netwerk van 164 locaties en 286 schermen langs snelwegen en in de steden, worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.
Ocean Outdoor Nederland heeft kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel. Daarom investeren wij continue in de nieuwste DOOH-technologie en onderzoeksmogelijkheden ten behoeve van adverteerders, mediabureaus en concessiegevers.
Ocean Outdoor Nederland is onderdeel van Ocean Outdoor Limited met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Finland, Denemarken en Duitsland.

Deel op