NOC*NSF en Ocean Outdoor Nederland geven de Paralympische sporters een podium.

Papendal/Amsterdam, 08 maart 2022 – De Paralympische Winterspelen in Beijing zijn inmiddels volop aan de gang. De verbroedering die sport met zich mee kan brengen is in deze tijd ook belangrijk. NOC*NSF en Ocean Outdoor zetten de samenwerking in 2022 door om de Nederlandse topsporters aan te moedigen en een podium te geven.

NOC*NSF en Ocean werken al sinds 2013 nauw samen om sport – in al haar facetten – bij een groter en breder publiek onder de aandacht te brengen. In de aanloop naar de Olympische Spelen van Tokyo werd de samenwerking verder uitgebreid en sindsdien mag Ocean zich officieel mediapartner van TeamNL noemen.

Ocean promoot zowel de top- als breedtesport het hele jaar door op haar landelijke digitale netwerk. Van roadside- tot full motion city-schermen. Komende week zal Ocean – samen met de andere contentpartners van TeamNL – vooral de Nederlandse topsporters op de Paralympische Winterspelen aanmoedigen en een podium geven.

Marc van den Tweel, algemeen directeur NOC*NSF: “In een tijd waarin sport en bewegen belangrijker is dan ooit om ons gezond en vitaal te houden, is het goed dat de jeugd inspirerende voorbeelden heeft. Dankzij de samenwerking met Ocean Outdoor kunnen we onze boegbeelden van TeamNL letterlijk en figuurlijk meer zichtbaar maken. We hopen dat het nóg meer kinderen en jongeren aanzet om in beweging te komen of te blijven. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon heel mooi om te laten zien dat we trots zijn op de prestaties van TeamNL.”

Voor vragen neem contact op met:

Marlies Smits:

marlies.smits@oceanoutdoor.nl
+316 1076 6161.
Deel op