Ocean Nederland Lanceert Ocean Studio

Amsterdam 24 februari 2022 – Per heden is Ocean Studio actief in Nederland, met maatwerk technische en creatieve oplossingen voor de productie van (D)OOH campagnes. Hiermee biedt Ocean merken en agencies de mogelijkheid om op optimale en eenvoudige wijze campagnes te publiceren op haar netwerk.

Ocean Nederland heeft voor haar adverteerders en agencies al langer een adviserende rol bij de ontwikkeling van DOOH campagnes, vanaf nu vallen deze werkzaamheden ook onder Ocean Studio. Ocean Studio helpt adverteerders en agencies bij het maken van pakkende beelden (statisch tot full motion), dynamische campagnes, content voor AR of maatwerk tools voor creatie. Alles om het beste uit een DOOH campagne te halen en zoveel mogelijk te ondersteunen in het productieproces.

Xavier Tilman, CEO Ocean Outdoor Nederland – “De buitenreclame markt heeft zich afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Waar voorheen buitenreclame voornamelijk bestond uit gestandaardiseerde statische posters, is digitale buitenreclame (Digital Out of Home) met een mediabestedingsaandeel van 45% niet meer weg te denken uit het landschap. De flexibele inzet in combinatie met diverse digitale formaten maakt dat exploitanten nog meer dan voorheen adverteerders, reclamebureaus en mediabureaus kunnen helpen bij een optimale inzet van Digital Out of Home.

Onder de naam Ocean Labs heeft Ocean Outdoor al een afdeling die klanten helpt bij het uitdenken en uitwerken van de vele interactieve en innovatieve mogelijkheden op het gebied van Digital Out of Home zoals augmented reality, mobiele interactie en 3D-campagnes (Deepscreen). Nu introduceert Ocean Outdoor ook Ocean Studio, een productiehuis dat adverteerders, reclamebureaus en mediabureaus helpt en ontzorgt bij de opmaak van digitale uitingen op de verschillende formaten.”

 

De Ocean Studio focusgebieden

Ocean Studio helpt adverteerders en agencies met het benutten van alle innovatieve en creatieve mogelijkheden binnen DOOH aan de hand van onder andere de volgende focusgebieden:

  • Static Artwork: Maatwerk creatie voor alle schermen binnen het Ocean netwerk, de basis voor elke campagnevorm.
  • Motion: Het creëren van meeslepende en aantrekkelijke campagnes waarbij er gebruik wordt gemaakt van animaties en film om de campagne te versterken.
  • Dynamic: Campagnes waarmee wordt ingespeeld op een tijd, locatie en/of doelgroep. Met additioneel, een responsive vormgeving die automatisch schaalt naar elk formaat scherm.

Lees meer over Ocean Studio

Voor vragen neem contact op met:

Marlies Smits:

marlies.smits@oceanoutdoor.nl
+316 1076 6161.
Deel op