Ocean Outdoor Nederland en Big Green Egg vieren de zomer met een unieke schrijfwedstrijd

Amsterdam, juni 2020 – Een Six Word Story is een verhaal, verteld in precies zes woorden. In die beperking zit hem de uitdaging… en toch: iedereen kan het! Zeker als je een leuk onderwerp hebt. Als je nou even vooruit kijkt naar de aankomende zomer, waarin bijna 17 miljoen Nederlanders met elkaar vakantie gaan vieren (op dat hele kleine stukje aarde), ja, dan heb je meteen een leuk onderwerp te pakken.

Ocean Outdoor en Big Green Egg slaan de handen ineen, juist omdat ze veel verwachten van aankomende zomer. Niet voor niets stellen ze de winnaars een dikke prijs in het vooruitzicht: De drie beste Six Word Stories worden beloond met een plaatsing op de billboards van Ocean, én met een Big Green Egg, de meest geliefde kamado BBQ van Nederland. En die zou, zeker deze zomer, wel eens heel goed van pas kunnen komen.

Amber Eekhout, Big Green Egg: “Om Nederland te inspireren schrijven Kluun, Ronald Giphart, Özcan Akyol en Stella Bergsma een aantal pakkende SixWords. Die verschijnen vervolgens op de billboards van Ocean Outdoor om het publiek alvast een beetje voor te gloeien.”

Meindert van den Heuvel, Ocean Outdoor: “…En dan is het aan Nederland zelf. Alle inzendingen kunnen worden ge-upload op sixword.nl. Onze schrijvers, onder voorzitterschap van Kluun, zullen de beste verhalen uit de honderden inzendingen vissen. Dit gaat een héle mooie zomer worden, de zomer dat alle Nederlanders in Nederland op vakantie gaan. En hoewel dat misschien niet voor iedereen de droomvakantie is, is het wel het beste dat de Nederlandse economie kan overkomen. Wij kunnen niet wachten!”

De schrijfwedstrijd loopt van dinsdag 16 juni 9.00 uur tot en met woensdag 1 juli 18.00 uur. Wijze van deelname: Laat je Six Word Story achter op www.sixword.nl.

De campagne Six Word Stories uit Nederland Vakantieland is ontwikkeld door creative agency Being There. De schrijvers worden vertegenwoordigd door Bureau Bruinzeel.

SixWordStory small banner

Big Green Egg

Big Green Egg is in 2002 geïntroduceerd op de Europese markt en heeft sindsdien een leidende positie in de luxe barbecue markt. Al sinds 1974 zijn wij de makers van mooie herinneringen. Big Green Egg is het origineel. The Evergreen.
De mogelijkheden van de EGG zijn grenzeloos. Ongeacht of je wilt grillen, bakken, stomen, wokken of roken. Daarnaast is de Big Green Egg ook uitermate geschikt voor low and slow bereidingen. Dankzij de perfect regelbare temperatuur is de Big Green Egg de partner voor alle culinaire bereidingen. Je gaat voor kwaliteit van leven, voor de ultieme smaak.

Ocean Outdoor Nederland

Ocean Outdoor Nederland is marktleider in Digital-Out-of-Home (lees: DOOH), de snelgroeiende specialisatie binnen Out-of-Home. Met een landelijk netwerk van 154 locaties en 272 schermen langs snelwegen en in de steden, worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.
Ocean Outdoor Nederland heeft kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel. Daarom investeren wij continu in de nieuwste DOOH-technologie en onderzoeksmogelijkheden ten behoeve van adverteerders, mediabureaus en concessiegevers.
Ocean Outdoor Nederland is onderdeel van Ocean Outdoor Limited met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Finland, Denemarken en Duitsland.

Voor vragen neem contact op:
Marlies Smits: marlies.smits@oceanoutdoor.nl of +316 1076 6161.

Deel op