Ocean X Mud Masters 2023

Ocean Outdoor heeft iets nieuws, een primeur! We gaan dit voorjaar gezellig in de buitenlucht – dat spreekt voor zich – borrelen. Maar niet voordat we met jou of jouw team een stormbaan hebben afgelegd. Want samen de obstacles overwinnen verbindt. Sterker nog, vooral bij intensieve, sportieve sociale interactie wordt het gelukshormoon oxytocine aangemaakt. Dat wordt euforisch teambuilden en nieuwe contacten leggen 😉.

Actieheld
De modderigste vrijmibo van de marcom-industrie vindt plaats op 9 juni bij Mud Masters Haarlemmermeer, op hetzelfde terrein (het voormalige Floriade-terrein) waar ieder jaar ook dancefestival Mysteryland plaatsvindt. Mud Masters is de grootste obstacle run ter wereld, geïnspireerd op echte mariniersstormbanen.
Je waant je voor even de actieheld die je altijd al hebt willen zijn en overwint de meest indrukwekkende obstacles samen met teamgenoten en anderen. Mud Masters leave no one behind!Uitkijkpunt
Het 6 kilometer lange hindernisparcours is opgebouwd rond een 40-meter hoge piramide met 132 treden, dat normaalgesproken dienstdoet als uitkijkpunt voor vogelspotters, maar nu een van de spectaculaire obstakels vormt.
Andere klassiekers van Mud Masters zijn de bevreesde valluikhindernis Execution, de glibberige Monkey Bars, een adrenaline-explosie bij de glijbaanhindernis Flyer, een eigen obstakel (dat wordt nog een verrassing, Ocean Outdoor is partner van Mud Masters) en nog (heel) veel meer modder.
Mud Masters mast

Gelukkig hebben we de foto’s nog

Iedereen mag meedoen, individueel of met collega’s. Mud Masters biedt ook een trainingsschema, als dat gewenst is. Ocean X Mud Masters 2023 wordt lekker bikkelen en hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

En wat is er leuker dan moe, maar uiterst voldaan, als actieheld met modderstrepen op je gezicht en
glibberige handen te borrelen? (En een modderbad is ook nog eens gezond!)
Wij zien de onvergetelijke foto’s al voor ons. Hier vast een voorproefje van het spektakel.

Gif Modderspringen

Ben je bezorgd dat je onder de modder naar huis moet? Laat het laatste obstakel nou een water-hindernis zijn… Bovendien kunnen deelnemers zich afspoelen met een simpele waterspuit.

Blok vrijdagmiddag 9 juni in je agenda en meld je vast aan via marketing@oceanoutdoor.nl met een team, collega’s en/of relaties.
Individueel mag zoals gezegd ook. Want: Mud Masters leave no one behind!
Precieze tijd volgt nog.
(En voor de Bob-lozen: er is een goede busverbinding vanaf treinstation Hoofddorp en Schiphol.)

Voor vragen neem contact op met:

Jorinde Hehanussa:
jorinde.hehanussa@oceanoutdoor.nl
+316 2338 9788.

Deel op