Tour de France volg je dagelijks live op de digitale schermen van Ocean Outdoor Nederland

Amsterdam, augustus 2020 – Ondanks dat in 2020 alles anders is, is er dit jaar wel een Tour de France! Een paar weken later dan in voorgaande jaren, maar de 107e editie van de Tour wordt wel gereden! De Tour fans hoeven, door de dagelijkse livestreams op de digitale schermen van Ocean, geen seconde te missen van de zinderende finishes van alle etappes.

De Tour de France wordt dit jaar gereden van 29 augustus tot en met 20 september. De schermen van Ocean Outdoor staan deze gehele periode in het teken van de Tour de France met dagelijks nieuws en de weergave van het actuele klassement. Ook wordt dagelijks de laatste 30 minuten van de Tour live uitgezonden op diverse schermen. Tour de France fans hoeven op deze manier niets te missen van de laatste zinderende minuten rondom de finish.

De Tour wordt middels een livestream uitgezonden op diverse grote digitale schermen door heel Nederland. Van Groningen tot Heerlen, Emmen tot Den Haag en Rotterdam tot Eindhoven, overal is de Tour dagelijks te volgen. Gaat Tom Dumoulin in dit bijzondere jaar Joop Zoetemelk achterna? Volg het live op onze schermen!

Ocean Outdoor Nederland

Ocean Outdoor Nederland is marktleider in Digital-Out-of-Home (lees: DOOH), de snelgroeiende specialisatie binnen Out-of-Home. Met een landelijk netwerk van 154 locaties en 270 schermen langs snelwegen en in de steden, worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.
Ocean Outdoor Nederland heeft kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel. Daarom investeren wij continu in de nieuwste DOOH-technologie en onderzoeksmogelijkheden ten behoeve van adverteerders, mediabureaus en concessiegevers.
Ocean Outdoor Nederland is onderdeel van Ocean Outdoor Limited met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Finland, Denemarken en Duitsland.

Voor vragen neem contact op:
Marlies Smits: marlies.smits@oceanoutdoor.nl of +316 1076 6161.

Deel op