CREATING
NEW SPACES
IN DOOH

Bij Augmented Reality (AR) worden er visuele effecten over de werkelijke wereld heen vertoond om mensen een buitengewone ervaring te bieden. Effecten die het mogelijk maken om onderdelen binnen een campagne uit te lichten, games te creëren of mensen in een compleet nieuwe wereld te zetten. De interactieve schermen van Ocean zijn uitgerust met grensverleggende technologie om het publiek een sensationele merkervaring te bieden die gegarandeerd zorgt voor aandacht en verrassing.

AR applicaties

Transformeer schermen tot een nieuwe wereld, verrijk de omgeving met grappige elementen, laat voorbijgangers transformeren tot een ander karakter of daag mensen uit met leuke spelelementen. Gebruik één of meerdere van de Ocean Labs AR-applicaties en benadruk de unieke elementen binnen een campagne. Bekijk de voorbeelden en cases te inspiratie.

Locaties

Augmented Reality kan ingezet worden op een grote selectie van schermen uit het Ocean netwerk verspreid over de grootste steden. Schermen die speciaal geselecteerd zijn o.b.v. het formaat, de visuele impact van het scherm en looproutes voor het scherm. Neem voor een compleet overzicht van de locaties contact op met ons.

Brainstorm

De AR-applicaties van Ocean Labs zijn ‘white-label’ en dus volledig te customizen. Heb jij ideeën om jouw campagne een extra boost te geven? Of wil je een brainstormsessie of presentatie om de mogelijkheden verder te verkennen? Neem dan contact met ons op per mail.

MIXED REALITY

Bij de Mixed Reality Applicatie zien voorbijgangers van het scherm, zichzelf op het scherm in een andere omgeving of in een interactieve game. Het is mogelijk om de omgeving van het scherm volledig aan te passen, aan te kleden en te voorzien van spelelementen. Denk aan een stad, strand, wedstrijd, filmset, vakantie of surreële scene die past bij jouw campagne. De experience kan versterkt worden door interactieve spelelementen die voorbijgangers actief zullen betrekken. Wil je jouw campagne op een speelse manier een extra boost geven? Wij helpen je graag met het bedenken en ontwikkelen van een Mixed Reality campagne.

MIXED REALITY

MIXED REALITY

AVATARS

Avatars is een Augmented Reality applicatie waarbij passanten zichzelf terugzien op het scherm als een ander karakter. Een stripfiguur, tekenfilm-karakter, Animoji of game personage. De mogelijkheden zijn eindeloos en de karakters zijn volledig aan te passen aan een campagne. Op een unieke en zeer innovatieve wijze onder de aandacht komen bij de doelgroep? Wij helpen je graag met het bedenken van een campagne. Neem vrijblijvend contact met ons op per mail: sales@oceanoutdoor.nl of telefonisch: 020 210 6072.

AVATARS

AVATARS

SPEECHBUBBLES

Speechbubbles is een Augmented Reality applicatie waarbij voorbijgangers zichzelf zien op het scherm samen met één of meerdere spraakwolkjes. Het scherm wordt als het ware omgezet tot een spiegel en zodra iemand langs het scherm loopt ontstaat er een wolkje voor of naast hem. Een applicatie die zorgt voor veel verassing, hilariteit en aandacht van het publiek. Een spraakwolk is het uitgangspunt, maar de wolkjes kunnen gecustomized worden naar wens. Kleur, vormgeving, tekst, foto’s, iconen, animatie, gif of emoji’s. Alles is mogelijk. Wil jij met een Speechbubbles campagne de doelgroep op een unieke manier betrekken bij de campagne? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

SPEECHBUBBLES

SPEECHBUBBLES

Meer informatie

Wil je meer informatie over de oplossingen van Ocean Labs? Neem dan contact met ons op.

Ocean Labs