CONNECT WITH USER GENERATED CONTENT

De Socialbox is een applicatie die social media posts van elk willekeurig kanaal, account, locatie, merk, hashtag of artiest ‘live’ vertoond op de digitale Ocean schermen. Door de applicatie wordt er als het ware een live-verbinding gemaakt waardoor er interactie met het publiek mogelijk is. Reviews van een restaurant of dienst? De eerste reacties rondom een filmpremière? Foto’s of filmpjes van een festival of beurs? Met behulp van de socialbox kan er op een simpele manier user generated content ingezet worden om een campagne te versterken.

Bronnen

Naast de bekende bronnen als Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en Pinterest die aan het scherm kunnen worden gekoppeld, is het ook mogelijk om zelf berichten op het scherm te plaatsen, zonder dat er gebruik wordt gemaakt van social media.

Locaties

De Socialbox kan ingezet worden op vrijwel het gehele Ocean netwerk verspreid over de grootste steden. Schermen die speciaal geselecteerd zijn o.b.v. het formaat, de visuele impact van het scherm en looproutes voor het scherm. Neem voor een compleet overzicht van de locaties contact op met ons.

Brainstorm

De Socialbox is een  white-label applicatie en dus volledig te customizen. Heb jij ideeën om jouw campagne een extra boost te geven? Of wil je een brainstormsessie of presentatie om de mogelijkheden verder te verkennen? Neem dan contact met ons op per mail.

SOCIALBOX

SOCIALBOX

Meer informatie

Wil je meer informatie over de oplossingen van Ocean Labs? Neem dan contact met ons op.

Ocean Labs