CREATING
NEW SPACES
IN DOOH

Met Ocean Labs investeren we continu in innovatieve technieken om Digital Out of Home (DOOH) relevanter, inspirerender, impactvoller en interactiever te maken voor het publiek. We gebruiken onze iconische locaties, groot formaat DOOH, data en state-of-the-art technologie om grensverleggende oplossingen te creëren voor merken. Oplossingen die zorgen voor een sterkere emotionele connectie tussen merk en doelgroep. Waar full-motion content het medium en campagnes een boost geeft, tillen de oplossingen van Ocean Labs campagnes naar een hoger niveau en maken het medium nog relevanter voor het hedendaagse publiek.

Mogelijkheden

We hebben diverse applicaties ontwikkeld die gebruikt kunnen worden op de beste locaties in ons netwerk. Zo is het mogelijk om het publiek in een shopping mall te verrassen met een meeslepende Augmented Reality experience, mensen te verbinden via smartphone of een campagne te versterken via on-site merkactivaties.

Inspiratie

Alle gegarandeerd eye-catching experiences met grenzeloos veel mogelijkheden. Hieronder zijn de applicaties en diverse uitgevoerde cases te bekijken ter inspiratie. Alle Innovative Applications zijn ‘white-label’ en dus volledig te customizen. Heb jij ideeën voor een grensverleggende campagne of wil je een brainstormsessie om de mogelijkheden verder te verkennen? Neem dan contact met ons op via labs@oceanoutdoor.nl.

Ocean Labs mogelijkheden

Ocean Labs - Photo Booth

Playground

De Ocean Playground is dé plek voor merkactivaties rondom een DOOH-campagne. Het is tevens een unieke plek waar Ocean reclamebureau’s, mediabureau’s en merken uitnodigt om interactieve concepten voor een campagne uit te proberen of te testen. De Playground is gevestigd bij het grote digitale scherm in de druk bezochte shoppingmall Westfield Mall of the Netherlands. Het scherm is uitgerust met alle technieken om een grensverleggende campagne te maken. Augmented Reality, geluid, mobiele connectie, merkactivatie of dit allen gecombineerd? Alles is hier mogelijk. Heb jij een creatief idee voor een campagne dat uitgeprobeerd moet worden? Neem dan hier contact met ons op.

Ocean Labs - Augmentend Reality

Augmented Reality

Bij Augmented Reality (AR) worden er visuele effecten over de werkelijke wereld heen vertoond om mensen een buitengewone ervaring te bieden. Effecten die het mogelijk maken om onderdelen binnen een campagne uit te lichten, games te creëren of mensen in een compleet nieuwe wereld te zetten. De interactieve schermen van Ocean zijn uitgerust met grensverleggende technologie om het publiek een sensationele merkervaring te bieden die gegarandeerd zorgt voor aandacht en verrassing. Transformeer schermen tot een nieuwe wereld, verrijk de omgeving met grappige elementen, laat voorbijgangers transformeren tot een ander karakter of daag mensen uit met leuke spelelementen. Benadruk de unieke elementen binnen een campagne met Ocean’s white-label AR-applicaties. Lees hier meer over de Augmented Reality mogelijkheden.

Ocean Labs - Configurator

Configurator

Met de configurator is het mogelijk om via een smartphone een auto, schoen, fiets of tal van andere producten binnen een campagne live te configureren op de grote digitale schermen van Ocean. Het publiek stelt hun eigen product samen o.b.v. kleur, uitvoering en vele andere features. De smartphone van het publiek werkt als een afstandsbediening voor de reusachtige schermen waarmee belangrijke elementen van een campagne uitgelicht kunnen worden. Betrek het publiek op een unieke wijze en maak een campagne interactief met de Ocean configurator applicatie. Lees hier meer over de configurator.

Ocean Labs - SocialBox

Socialbox

De Socialbox is een applicatie die social media posts van elk willekeurig kanaal, account, locatie, merk, hashtag of artiest ‘live’ vertoond op de digitale Ocean schermen. Door de applicatie wordt er als het ware een live-verbinding gemaakt waardoor er interactie met het publiek mogelijk is. Reviews van een restaurant of dienst? De eerste reacties rondom een filmpremière? Foto’s of filmpjes van een festival of beurs? Met behulp van de socialbox kan er op een simpele manier
user generated content ingezet worden om een campagne te versterken. Lees hier meer over de socialbox.

FORMAAT
& IMPACT

De applicaties van Ocean Labs kunnen worden ingezet op een selectie van de groot formaat digitale schermen in het Ocean netwerk. Schermen die geselecteerd zijn op basis van schaal, positie, loopstroom, locatie en digitale verbinding om de best mogelijke impact te genereren.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de oplossingen van Ocean Labs? Neem dan contact met ons op.

Ocean Labs