Breda Etten-Leur A58 ri. Breda

Deze reclamemast staat langs de A58 bij Etten-Leur. De mast heeft twee digitale billboards; één richting Breda en één richting Roosendaal. De mast Breda Etten-Leur A58 is strategisch gelegen in de provincie Noord-Brabant tussen knooppunt Princeville bij Breda en knooppunt De Stok bij Roosendaal. De A58 loopt van Breda tot aan Vlissingen, is de langste snelweg van Nederland en daarmee een drukke doorgaande oost-westroute door het zuiden van ons land.

Adverteren op reclamemasten

Snelwegreclame heeft een groeiend kijkerspubliek. De afgelopen jaren is het aantal personenauto’s in Nederland toegenomen en dat zal in de toekomst ook zo blijven. Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content, groots digitaal of classic te adverteren langs de drukste snelwegen van Nederland. Met reclamemasten op toplocaties langs deze drukke snelwegen bereik je dagelijks gegarandeerd een miljoenenpubliek.

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Onze digitale reclamemasten zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Zo kan je met jouw campagne adverteren op tijdslot, een live koppelingen maken en actueler zijn dan de krant van vandaag! Kortom, alles is mogelijk!

Downloads

Breda Etten-Leur A58 ri. Breda

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Meer informatie

Wil je meer informatie over het adverteren bij Ocean? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.