Leeuwarden De Centrale

Met bijna vier miljoen bezoekers per jaar is Winkelpark De Centrale het drukstbezochte en grootste winkelpark in de regio Leeuwarden. Dankzij de aanwezigheid van XL-vestigingen van bekende winkelketens als Mediamarkt, Beter Bed, Leen Bakker en Kwantum, vervult het park een groot regionale functie en trekt het bezoekers uit heel Friesland.

Stel je eens voor dat je effectief kunt communiceren met alle bezoekers van De Centrale? Goed nieuws, dat kan namelijk met de inzet van het 60m2 grote digitale scherm dat op strategische wijze geplaatst is. Toon jij hier jouw campagne? Dan kan het winkelend publiek er bijna niet omheen!

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean biedt een geweldige kans om met creatieve content een groot publiek te bereiken. Bewegende beelden in je campagne worden 52% beter bekeken dan stills (bron:Validators), je campagne houdt langer de aandacht vast en is vanaf lange afstanden zichtbaar. De campagnes worden getoond op full-video schermen die elke 60 seconden in een loop doorlopen, met een mix van commerciële en niet-commerciële content om de aandacht van voorbijgangers langdurig vast te houden. Als je moeite hebt met het opmaken van beeldmateriaal in verschillende formaten, biedt onze creatieve ontwerpstudio hulp om het beste uit jouw campagnemateriaal te halen.

Downloads

Leeuwarden De Centrale

Grafieken worden geladen...
Grafieken worden geladen...

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support