Westfield Mall of the Netherlands

Het nieuwe Westfield Mall of the Netherlands is niet zomaar een winkelcentrum. Het is een experience, een stad op zichzelf, een locatie voor een dagje uit!

Sinds 2014 is er 600 miljoen euro geïnvesteerd om het bestaande winkelcentrum Leidschenhage om te toveren tot de eerste allesomvattende winkelervaring van deze omvang in Nederland; Westfield Mall of the Netherlands. Een retail, leisure en entertainment bestemming met de beste conceptstores, hypermoderne vrije tijd activiteiten, meeslepende evenementen en een superieur aanbod op het gebied van eten.

Je vindt er 4.000 gratis parkeerplekken, 280 winkels en restaurants en een Kinepolis bioscoop met 10 zalen. Dankzij de goede bereikbaarheid, komend uit de richtingen Amsterdam (A4), Utrecht (A12) en Rotterdam (A13, A4), verwacht Mall of the Netherlands vanaf 2021 jaarlijks 12 miljoen bezoekers vanuit de hele randstad te verwelkomen.

Westfield Mall of the Netherlands proposities

49 digitale schermen

In totaal heeft Westfield Mall of the Netherlands 49 digitale schermen: een unicum voor een mall in Nederland. Zo vind je op de route naar de parkeerplekken de eerste digitale eye-catcher van de mall ’The Entrance’.  Verspreid door de mall heen vind je 22 digitale totems. De tweede eye-catcher is de ‘Carousel’ en hangt midden op het plein. Daarnaast vind je in de mall nog twee groot formaat digitale eye-catchers: de ‘Large Format Landscape’ en de ‘The Unlimited’.

Westfield MoN The Entrance - Ocean

Westfield Mall of the Netherlands The Entrance

Op de route naar de parkeerplekken is ‘The Entrance’ de eerste digitale eye-catcher die je tegen komt. Een XL-totem van 18m2 op het grote parkeerterrein voor de hoofdingang.
Download hieronder leaflet en de aanleverspecificatie of lees hier meer over de ‘The Entrance‘.

Leaflet 
Aanleverspecificatie

Westfield MoN Carousel en Totems

Westfield Mall of the Netherlands Digital Totems

Verspreid door de mall staan er 22 digitale totems en zullen als een pakket worden verkocht. De totems zijn 2m2, volledig fullmotion en tweezijdig. De totems bevinden zich op de drukste plekken van de mall. Dankzij de dezelfde verhoudingen als de totems kan de Westfield Mall of the Netherlands Large Format Portrait eenvoudig aan dit pakket worden toegevoegd.
Lees hier meer over de Digital Totems of download hieronder direct de leaflet en de aanleverspecificatie.

Leaflet
Aanleverspecificatie

Header mobile Westfield MoN Carousel - Ocean

Westfield Mall of the Netherlands Carousel

Central Plaza is de plek waar alle winkelpassages van de mall op uit komen. Het is een spectaculaire ruimte met hoge plafonds en schitterende shopfronts. Er zijn verschillende brand activatieplekken, waardoor er altijd leven is. De absolute eyecatcher van het plein is de ‘Carousel’, een 17m2 dubbelzijdig digitaal scherm dat hangt aan het plafond en langzaam roteert.
Lees hier meer over de ‘Carousel‘ of download direct de leaflet en de aanleverspecificatie.

Leaflet
Aanleverspecificatie

 

Westfield Mall of the Netherlands Large Format Landscape

De ‘Landscape’ is een groot formaat digitaal scherm van 20m2. Het scherm is volledig fullmotion en perfect om in te zetten voor interactieve campagnes.
Download hieronder direct de leaflet en de aanleverspecificatie van de ‘Large Format Landscape’ of klik hier voor meer informatie.

Leaflet
Aanleverspecificatie

mobile header Westfield MoN The Unlimited Ocean

Westfield Mall of the Netherlands The Unlimited

In de mall vind je onze nieuwe aanwinst, het 28m2 digitaal scherm – The Unlimited. Deze is volledig interactief en perfect in te zetten is voor onze specials: Deepscreen, AR of Speechbubbels en dankzij de ligging is het scherm ook zeer geschikt voor activaties. Denk hierbij aan een dedicated campagne met een eigen stand voor het scherm, het uitdelen van goodies, een fotobooth etc. Vanuit Ocean Labs kunnen wij meedenken op zowel technisch als op creatief gebied en assisteren wij graag bij het opzetten van activaties.
Lees hier meer over de Westfield Mall of the Netherlands The Unlimited of download hieronder direct de leaflet en aanleverspecificatie.

Leaflet
Aanleverspecificatie

 

De locatie

Westfield Mall of the Netherlands is gelegen naast de A4 en daardoor goed bereikbaar met de auto. Je vindt bij de mall 5 parkeerlocaties waar je gratis parkeert. Daarnaast is de mall ook goed te bereiken met het openbaar vervoer of per fiets.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe jij kunt adverteren in Westfield Mall of the Netherlands? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sales support
Sales support