Ga jij voor full-motion grootformaat of ben je toch liever een jaar lang aanwezig op de analoge schermen? Domineer jij de stadspoorten of ben jij aanwezig in een van de grootste winkelcentra’s? Ocean’s netwerken bieden het allemaal. Onze verschillende netwerken zijn op maat gemaakte selecties van iconische locaties. Elk netwerk heeft zijn eigen kenmerken en premium publiek om doelgericht jouw doelgroep te bereiken.

Ask for it by network. 

The Grid

Combineer grootformaat schermen met full-motion en je hebt gegarandeerde impact. Met meer dan 40 locaties in 25 Nederlandse steden is The Grid het eerste full-motion, grootformaat DOOH-netwerk in Nederland.

Ontdek The Grid 

Always On

Met het Always On netwerk creëer je het hele jaar door landelijke impact op classic Roadside locaties langs de drukste snelwegen van Nederland. De campagne wordt flexibel ingezet op door ons geselecteerde locaties zodat er continue zichtbaarheid is.

Ontdek Always On

City Entrance

Het City Entrance netwerk geeft merken de unieke mogelijkheid om met een campagne te domineren rondom de drukste stadspoorten en verkeersaders in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht.

Ontdek City Entrance

The Loop

Met The Loop kan uw merk 65 schermen overnemen, verspreid over 2 toonaangevende winkelcentra. Het is een full-motion netwerk, uitgebreid met Ocean Labs-technologie, geschikt voor livestreaming, data-integratie en sociale feeds.

Ontdek The Loop

Artwork via Ocean Studio

Ocean Studio biedt merken en agencies maatwerk oplossingen om campagnes te publiceren op het (D)OOH-netwerk van Ocean. Of het nu gaat om het maken van pakkende beelden (statisch tot full motion), dynamische campagnes, content voor AR of maatwerk tools voor creatie. We zijn er om adverteerders en agencies te helpen om het beste uit een DOOH campagne te halen en zoveel mogelijk te ondersteunen in het creatieproces.

Ocean Labs en creativiteit

Met Ocean Labs investeren we continu in innovatieve technieken om DOOH relevanter, inspirerender, impactvoller te maken voor het publiek. We gebruiken onze iconische locaties, groot formaat DOOH en state-of-the-art technologie om innoverende oplossingen te creëren voor merken.

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Sales support