LIVE CUSTOMIZED CAMPAIGNS

Met de configurator is het mogelijk om via een smartphone een auto, schoen, fiets of tal van andere producten binnen een campagne live te configureren op de grote digitale schermen van Ocean. Het publiek stelt hun eigen product samen o.b.v. kleur, uitvoering en vele andere features. De smartphone van het publiek werkt als een afstandsbediening voor de reusachtige schermen waarmee belangrijke elementen van een campagne uitgelicht kunnen worden. Betrek het publiek op een unieke wijze en maak een campagne interactief met de Ocean configurator applicatie.
 Lees hier meer over de configurator.

Locaties

De Configurator kan ingezet worden op vrijwel het gehele Ocean netwerk verspreid over de grootste steden. Schermen die speciaal geselecteerd zijn o.b.v. het formaat, de visuele impact van het scherm en looproutes voor het scherm. Neem voor een compleet overzicht van de locaties contact op met ons.

Brainstorm

De Configurator is een  white-label applicatie en dus volledig te customizen. Heb jij ideeën om jouw campagne een extra boost te geven? Of wil je een brainstormsessie of presentatie om de mogelijkheden verder te verkennen? Neem dan contact met ons op per mail.

CONFIGURATOR

CONFIGURATOR

Meer informatie

Wil je meer informatie over de oplossingen van Ocean Labs? Neem dan contact met ons op.

Ocean Labs