The Loop

Met The Loop kan uw merk 65 schermen overnemen, verspreid over 2 toonaangevende winkelcentra. Het is een full-motion netwerk, uitgebreid met Ocean Labs-technologie, geschikt voor livestreaming, data-integratie en sociale feeds.

Beide winkelcentra trekken een divers publiek. Gezinnen, studenten, winkeliers, winkelend publiek en dagjesmensen. 

Mall of the Netherlands

In de Westfield Mall of the Netherlands krijg je de kans om 40.000 mensen per dag te bereiken met een full-motion merkbeleving. Met 26 dubbelzijdige totems, strategisch geplaatst in het winkelcentrum en er om heen. Het ultramoderne winkelcentrum omvat met meer dan 200 winkels heeft jaarlijks een bezoekersaantal van 14,5 miljoen. Het is dé lifestyle experience van Nederland om te winkelen, voor entertainment of vrijetijdsbesteding. 

Shoppingcenter Overvecht

Shoppingcenter Overvecht trekt bezoekers uit Utrecht en omstreken. Dit winkelcentrum biedt een breed scala aan mogelijkheden en herbergt meer dan 100 winkels, waaronder bekende merken als Douglas en Nike. Ook zit er een supermarkt op elke hoek. Onze 12 totems zijn strategisch geplaatst om het grote aantal van 7,2 miljoen bezoekers per jaar te verwelkomen.

65

Schermen

2

Steden

2,5

Miljoen contacten p/w (indicatief)

7

Dagen p/w

Artwork via Ocean Studio

Ocean Studio biedt merken en agencies maatwerk oplossingen om campagnes te publiceren op het (D)OOH-netwerk van Ocean. Of het nu gaat om het maken van pakkende beelden (statisch tot full motion), dynamische campagnes, content voor AR of maatwerk tools voor creatie. We zijn er om adverteerders en agencies te helpen om het beste uit een DOOH campagne te halen en zoveel mogelijk te ondersteunen in het creatieproces.

Ocean Labs en creativiteit

Met Ocean Labs investeren we continu in innovatieve technieken om DOOH relevanter, inspirerender, impactvoller te maken voor het publiek. We gebruiken onze iconische locaties, groot formaat DOOH en state-of-the-art technologie om innoverende oplossingen te creëren voor merken.

PLATTEGRONDEN

Wil je meer weten over The Loop?

Neem dan contact met ons op

Sales support