Aandacht voor duurzaamheid

Bij Ocean Outdoor staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Organisatiebreed willen wij een balans creëren op sociaal, ecologisch en economisch gebied. Dat betekent dat wij in de gehele organisatie rekening houden met duurzaamheid. Zo heeft Ocean Nederland een nieuw kantoor met een A+++ energielabel, worden er binnen de organisatie elektrische auto’s en fietsen geïntroduceerd om zo het CO2 uitstoot te verminderen en wordt er goed gekeken naar het verbruik van kWh op de schermen. Binnen Ocean worden er continu innovatieve manieren bedacht om als organisatie zo duurzaam mogelijk te opereren.

De CO2-prestatieladder

Ocean Outdoor is in 2019 in Nederland ontstaan door het samengaan van Interbest en Ngage Media. De werkmaatschappij Ngage Media B.V. is actief bezig met haar CO2-reductie. De CO2-prestatieladder is een norm om bedrijven te stimuleren tot CO2-bewust handelen in de eigen bedrijfsvoering en bij de uitvoering van projecten. Het gaat hierbij voornamelijk om energiebesparing, het efficiënt gebruik maken van materialen en het gebruik van steeds duurzamere energie. Meer hierover is te vinden op www.SKAO.nl.

Hier tref je ons meest recente CO2-prestatieladder certificaat: CO2 prestatieladder

A. Inzicht

Het begint allemaal met inzicht in de bestaande CO2-uitstoot. Vanuit onze emissie inventaris is de volgende CO2-voetprint opgesteld.

Zie tevens onze portfolio op www.SKAO.nl.

 

B. Reductie

Vanuit de A. Inzichten, de emissie inventaris hebben wij als bedrijf een aantal doelstellingen geformuleerd. Hiermee willen we actief aan de slag onze footprint te reduceren.

 

C. Communicatie

Via deze pagina op onze website willen wij je periodiek op de hoogte brengen van ons CO2-presteren. Hiernaast hebben wij een communicatiestructuur waarin we onze interne en externe communicatie hebben omschreven.

Je kunt te allen tijde contact met ons opnemen met vragen rondom ons MVO-beleid.

 

D. Participatie

Middels de volgende initiatieven en participaties willen we stimuleren tot CO2 reductie breder in de keten, buiten onze eigen voetprint.

Dé Bij-zondere mast

Case studie
Header case bijenhotel

Vragen

Neem voor vragen rondom ons MVO-beleid contact met ons op.

Asset management
Asset management
Asset management

© 2021 - Ocean Nederland