HEADLINER

Headliner zet jouw campagne in het middelpunt van de belangstelling. Ons nieuwe netwerk biedt de mogelijkheid langdurige content te laten zien en is het ideale DOOH-pakket in combinatie met video- , tv- en bioscoopcampagnes. Door het schermformaat is een video campagne namelijk ideaal door te vertalen. Met 30 seconden full-motion content domineer je 5 geselecteerde grootformaat city schermen en vergroot je de emotionele impact van de campagne.

5

Steden

30

Seconden campagnes

1,5

Miljoen contacten p/w (indicatief)

Artwork via Ocean Studio

Ocean Studio biedt merken en agencies maatwerk oplossingen om campagnes te publiceren op het (D)OOH-netwerk van Ocean. Of het nu gaat om het maken van pakkende beelden (statisch tot full motion), dynamische campagnes, content voor AR of maatwerk tools voor creatie. We zijn er om adverteerders en agencies te helpen om het beste uit een OOH campagne te halen en zoveel mogelijk te ondersteunen in het creatieproces.

Ocean Labs en creativiteit

Met Ocean Labs investeren we continu in innovatieve technieken en creativiteit om (D)OOH relevanter, inspirerender, impactvoller te maken voor het publiek. We gebruiken onze iconische locaties, groot formaat (D)OOH en state-of-the-art technologie om creatieve oplossingen te creëren voor merken.

Wil je meer weten over Headliners?

Neem dan contact met ons op

Sales support