City Entrance

Het City Entrance netwerk geeft merken de unieke mogelijkheid om met een campagne te domineren rondom de drukste stadspoorten en verkeersaders in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht. Het netwerk is een bundeling van 58 impactvolle digitale én classic roadside schermen rondom de grootste Nederlandse forenzensteden. Extra groot. Extra impact en essentieel voor de opbouw van brand awareness. Er zijn diverse mogelijkheden om het City Entrance netwerk in te zetten waarbij jij bepaalt hoe krachtig je aanwezig wilt zijn.

58

Schermen

5

Steden

40

Miljoen contacten p/w (indicatief)

7

Dagen p/w

Artwork via Ocean Studio

Ocean Studio biedt merken en agencies maatwerk oplossingen om campagnes te publiceren op het (D)OOH-netwerk van Ocean. Of het nu gaat om het maken van pakkende beelden (statisch tot full motion), dynamische campagnes, content voor AR of maatwerk tools voor creatie. We zijn er om adverteerders en agencies te helpen om het beste uit een DOOH campagne te halen en zoveel mogelijk te ondersteunen in het creatieproces.

Ocean Labs en creativiteit

Met Ocean Labs investeren we continu in innovatieve technieken om DOOH relevanter, inspirerender, impactvoller te maken voor het publiek. We gebruiken onze iconische locaties, groot formaat DOOH en state-of-the-art technologie om innoverende oplossingen te creëren voor merken.

Wil je meer weten over City Entrance?

Neem dan contact met ons op

Sales support