The Grid Kaart Ocean Outdoor

The Grid

Combineer grootformaat schermen met full-motion en je hebt gegarandeerde impact. Met meer dan 40 locaties in 25 Nederlandse steden is The Grid het eerste full-motion, grootformaat DOOH-netwerk in Nederland. De missie van The Grid is eenvoudig: DOOH-reclame waardevoller maken voor zowel consumenten als merken. Dankzij een landelijke dekking bereikt het GRID netwerk meer dan 7,5 miljoen mensen op weekbasis waaronder winkelend-, zakelijk- en uitgaanspubliek. Het netwerk van The Grid kan flexibel worden ingekocht per dag, uur of op primetime.

40+

Schermen

25

Steden

7,5

Miljoen contacten p/w

7

Dagen p/w

Artwork via Ocean Studio

Ocean Studio biedt merken en agencies maatwerk oplossingen om campagnes te publiceren op het (D)OOH-netwerk van Ocean. Of het nu gaat om het maken van pakkende beelden (statisch tot full motion), dynamische campagnes, content voor AR of maatwerk tools voor creatie. We zijn er om adverteerders en agencies te helpen om het beste uit een DOOH campagne te halen en zoveel mogelijk te ondersteunen in het creatieproces.

Ocean Labs en creativiteit

Met Ocean Labs investeren we continu in innovatieve technieken om DOOH relevanter, inspirerender, impactvoller te maken voor het publiek. We gebruiken onze iconische locaties, groot formaat DOOH en state-of-the-art technologie om innoverende oplossingen te creëren voor merken. The Grid locaties zijn uitgerust met grensverleggende techniek en daardoor uitstekend geschikt om campagnes een boost te geven met Ocean Labs Experiences zoals Augmented Reality, livestreaming, spectaculars of activatie op loactie.

Impact at scale

The Grid is een netwerk van formaat en kan dynamisch ingezet worden op dag, uur en doelgroep. Er zijn binnen het netwerk logische selecties gemaakt van een groot aantal impactvolle digitale schermen in stadscentra en high traffic locaties zoals pleinen en city hubs. Wil je met jouw merk impact maken bij een specifieke doelgroep? Neem dan contact met ons op. Ask for the Grid. By Name, Network of Impact.

Download hieronder meer informatie over The Grid pakketten

Wil je meer weten over The Grid?

Neem dan contact met ons op

Sales support