Always On locatie kaart

Always On

Met het Always On netwerk creëer je het hele jaar door landelijke impact op classic Roadside locaties langs de drukste snelwegen van Nederland. De campagne wordt flexibel ingezet op door ons geselecteerde locaties zodat er continue zichtbaarheid is. Jouw advertentie is de enige advertentie op de gekozen classic locatie waardoor je dus 100% van het gemiddelde bereik genereert. Er zijn diverse mogelijkheden om het Always On netwerk in te zetten waarbij jij bepaalt hoe krachtig je aanwezig wilt zijn gedurende het jaar.

Meer informatie? Bekijk de presentatie.

76

Schermen

42

Steden

27

Miljoen contacten p/w (indicatief)

7

Dagen p/w

Artwork via Ocean Studio

Ocean Studio biedt merken en agencies maatwerk oplossingen om campagnes te publiceren op het (D)OOH-netwerk van Ocean. Of het nu gaat om het maken van pakkende beelden (statisch tot full motion), dynamische campagnes, content voor AR of maatwerk tools voor creatie. We zijn er om adverteerders en agencies te helpen om het beste uit een OOH campagne te halen en zoveel mogelijk te ondersteunen in het creatieproces.

Ocean Labs en creativiteit

Met Ocean Labs investeren we continu in innovatieve technieken en creativiteit om (D)OOH relevanter, inspirerender, impactvoller te maken voor het publiek. We gebruiken onze iconische locaties, groot formaat (D)OOH en state-of-the-art technologie om creatieve oplossingen te creëren voor merken.

Wil je meer weten over Always On?

Neem dan contact met ons op

Sales support