Massapubliek bereiken? Zet snelwegreclame in!

De afgelopen jaren is het aantal personenauto’s in Nederland sterk toegenomen en dat zal in de toekomst ook zo blijven. Of je nou 100 km/h rijdt of in de file staat, je kunt niet om onze reclamemasten heen. Ocean Outdoor geeft jou de unieke kans om met creatieve content, groots digitaal of conventioneel te adverteren langs de drukste snelwegen van Nederland. Hiermee bereik je wekelijks gegarandeerd een miljoenenpubliek met jouw advertentie!

Door op een opvallende manier reclame te maken, kun je jouw boodschap onder de aandacht brengen en word je top-of-mind bij de potentiele doelgroep. Automobilisten zullen dan ook één of meerdere keren jouw campagne voorbij zien komen. Dagelijks rijden er 4 miljoen mensen in de ochtend- en avondspits. Daarnaast zijn onze reclamemasten ’s nachts ook actief, met de juiste verlichting. Een gegarandeerde maximale contactkans dus!

Met snelwegreclame ben je zichtbaar aanwezig

Wanneer je een imago gerichte boodschap wil communiceren of je naamsbekendheid wil vergroten, dan zijn onze reclamemasten het meest efficiënt. Automobilisten zullen dagelijks meerdere keren jouw uiting voorbij zien komen langs de drukste knooppunten van Nederland. Middels snelwegreclame zie je jouw advertentie op een gemiddeld 100-180m2 mast, onmogelijk om deze als automobilist te missen!

Er zijn meerdere mogelijkheden als we het over snelwegreclame hebben. Je advertentie kan namelijk ingezet worden op een conventionele mast (doek) of op een digitale mast.

Voor de conventionele locaties zal jouw uiting, via Ocean, gedrukt worden op een doek. Deze kun je bijvoorbeeld gedurende het jaar vaker in laten zetten op meerdere conventionele locaties.

Opvallen op een conventionele reclamemast

  • Zichtbaarheid van minimaal 2 weken achtereen op specifieke locaties.
  • Je zendtijd wordt niet verdeeld met andere adverteerders.
  • Er wordt een doek geprint via Ocean, welke later in het jaar nogmaals ingezet kan worden óf waarmee je kunt ‘hoppen’ naar andere locaties door heel Nederland.

Met onze digitale masten zijn er tal van mogelijkheden en kan er ten allen tijden gewisseld worden van uiting. Of je nou een uiting wil op basis van het weer of een live-koppeling wil maken met jouw Instagram feed, het kan allemaal!

Opvallen op een digitale reclamemast

  • Één dag, een paar dagen of een week adverteren? Op onze digitale reclamemasten is alles mogelijk!
  • Je uiting wordt eens per 24 seconden vertoond in een loop van maximaal 4 adverteerders.
  • Laat je advertentie extra opvallen op de reclamemasten door lichte animatie te gebruiken of in te spelen op de actualiteit. Middels digitaal kan er elk moment van de dag gewisseld worden.  

Wil jij jouw doelgroep bereiken?

De kosten voor snelwegreclame is geheel afhankelijk van de looptijd van de campagne, locatie inzet en of de voorkeur uit gaat naar analoog, digitaal of een mix. Wij werken met een overzichtelijk en transparante tariefstructuur. Iedere locatie heeft een CPM. CPM staat voor Cost-Per-Mile, het bedrag dat je betaalt per 1.000 contacten.

Om tot een transparante prijs te komen vermenigvuldigen wij de basis CPM met verschillende variabelen:
Bereik: ook wel het schermbereik;
Target: dit is een keuze die je kunt maken op basis van doelgroep, geografie of adaptive inzet;
Looplengte/Passagetijd: waarbij we rekening houden met de looptijd ten opzichte van de passagetijd. Dit houdt in dat iedere passant in de gelegenheid is om de volledige loop te zien terwijl ze langs onze schermen rijden;
Marktindex: de marktindex is variabel en is afhankelijk van de actualiteiten en historische data.

Deze formule maakt het mogelijk om de campagneprijs, campagnebereik en de campagne CPM te berekenen. Advies nodig? Onze accountmanagers denken altijd met je mee naar de best passende oplossing.

Neem contact met ons op via sales@oceanoutdoor.nl en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Onze reclamemasten

Met ruim 81 conventionele locaties en 94 digitale locaties, vullen we heel Nederland met Ocean reclamemasten, zodat jij met jouw advertentie kunt shinen! Onderstaand vind je een overzicht van al onze Ocean Outdoor snelweglocaties.

Wil je al onze Ocean locaties (langs de snelweg, digitaal of conventioneel en stadsschermen) bekijken? Klik dan hier.

Op zoek naar de juiste aanleverspecificaties van onze digitale en conventionele masten? Deze vind je hier.

Ons creatieve team staat voor je klaar

Heb je geen reclamebureau, maar je wilt wel adverteren op onze masten? Of heb je hulp nodig bij de doorvertaling van jouw beeldmateriaal? Ons creatieve team van designers staan altijd voor je klaar om het beste uit jouw campagne te halen!

Zij kunnen een volledige campagnespot produceren of vertalen bestaand materiaal naar elke vorm van content op onze schermen. Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar met €600,- kom je al een heel eind! Het doorvertalen of omzetten van bestaand materiaal kan al voor €37,50 per locatie.

Contactformlier

Wil je meer informatie over het adverteren op onze reclamemasten of heb je andere vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.