CREATIVE
PUBLISHING
FOR DOOH

Ocean Studio’s biedt merken en agencies maatwerk technische en creatieve oplossingen om campagnes te publiceren op het (D)OOH-netwerk van Ocean. Of het nu gaat om het maken van pakkende beelden (statisch tot full motion), dynamische campagnes, content voor AR of maatwerk tools voor creatie. We zijn er om adverteerders en agencies te helpen om het beste uit een DOOH campagne te halen en zoveel mogelijk te ondersteunen in het creatieproces.

Static

Maatwerk creatie voor alle schermen binnen het Ocean netwerk. Er worden pakkende visuals en copy gemaakt waarbij er rekening wordt gehouden met creatieve richtlijnen voor (D)OOH en omgevingsfactoren zoals zichtlijnen en leesbaarheid. Het artwork wordt opgemaakt o.b.v. bestaande assets van een merk. Dit is de basis voor elke campagnevorm.

Motion

Meeslepende campagnes van 6 t/m 30 seconden waarbij er gebruik wordt gemaakt van animaties en film om de campagne te versterken. We creëren aantrekkelijke animated still, full-motion of DeepScreen campagnes voor elk type scherm. Beweging en transities worden toegevoegd om het campagnebeeld te versterken en de aandacht te trekken.

Dynamic

Een campagne waarmee er beter ingespeeld wordt op een tijd, locatie en/of doelgroep. Plús, een responsive vormgeving die automatisch schaalt naar elk formaat scherm. Geautomatiseerd, flexibel, snel, doelgericht en altijd in de juiste context. Door het koppelen van de ‘juiste’ databron(nen) is een campagne altijd relevant ongeacht de tijd, doelgroep, weer of gebeurtenis.

Interactive

DOOH campagnes die het publiek betrekken, het scherm tot leven wekken en zorgen voor een sterke emotionele connectie tussen merk en doelgroep. Door het gebruik van state-of-the-art technieken van Ocean Labs i.c.m. maatwerk content van Ocean Studio worden er grensverleggende campagnes gecreëerd. De mogelijkheden gaan van AR, gaming tot mobile connection.
 Klik hier voor meer info over technische mogelijkheden.

TAILORED
DOOH
CONTENT

Het bieden van oplossingen en het inspireren van merken en agencies staat aan de basis van wat we doen. In elke stap van het creatieproces voor DOOH. Of het nu gaat om conceptpresenties, mockups, films, fotografie, design of op maat gemaakte publishing tools. We helpen klanten met hoogwaardige producties en het benutten van de vernieuwende mogelijkheden binnen DOOH.

Deze merken gingen je voor

Meer informatie

Wil je meer informatie over de oplossingen van Ocean Studio? Neem dan contact met ons op.

Ocean Studio