Vanuit a.s.r real estate kregen wij de vraag om iets vernieuwends en impactvols te creëren passend binnen de huidige omgeving. Een uitdaging die wij natuurlijk aan gingen. De LED-schermen zijn het resultaat van een langjarige samenwerking tussen a.s.r. real estate en Ocean en kwam tot stand met de medewerking van de gemeente Den Haag.

Locatie

Den Haag

Release

Januari 2019

De opening

De opening

Resultaat

De gevel werd voorzien van twee schermen mét ambient effect. Door deze innovatieve toepassing -naar idee van UNStudio- werd het mogelijk content zichtbaar te maken op een door licht omringde gevel van tweemaal ruim 65m2. De diversiteit van de content, in combinatie met deze futuristische toepassing, biedt een extra dimensie aan de beleving van de bezoekers aan de Grote Marktstraat.

Content

De komst van deze omvangrijke schermen stellen adverteerders in staat de bezoekers van de drukste winkelstraat in de binnenstad van Den Haag, een extra impuls te geven vlak voor het moment van aankoop. Het wekelijkse bereik telt een kleine half miljoen contacten.

 

De Passage

In “De Passage” vind je onder meer de oudste winkelpassage van Nederland, inmiddels een gewaardeerd UNESCO-monument. In een prachtige setting van arcades, glazen koepels, loopbruggen en bewerkte gevels vind je er chique winkels, gezellige horecagelegenheden en een hotel. De nieuwe winkelpassage is ontworpen door Bernard Tschumi. Deze architect heeft dit spectaculaire, nieuwe deel van De Passage licht en open ontworpen. Net als het historische deel heeft ook de Nieuwe Haagse Passage een hoge, glazen kap. Maar dan anno nu.

a.s.r. real estate

a.s.r. real estate beheert en investeert als vastgoedvermogens-beheerder namens haar opdrachtgevers al meer dan 125 jaar in woningen, winkels, kantoren en agrarische grond. Voor professionele beleggers beheert zij vier Nederlandse vastgoedfondsen en individueel vermogensbeheermandaten voor (inter)nationaal vastgoed. a.s.r. real estate richt zich op de waardeontwikkeling van vastgoed op de lange termijn en is onderdeel van a.s.r., één van de grootste verzekeraars van Nederland.

 

Quote

‘De innovatieve technologie die gebruikt wordt voor het spektakel op de gevel, stelt ons in staat het gedachtengoed van architect Bernard Tschumi verder vorm te geven. Het doel is om De Passage in de binnenstad van Den Haag te positioneren als stijlicoon. Het scherm is een prachtig resultaat van een jarenlange samenwerking tussen Ocean en a.s.r.!’.

Mandy van Dijken - MouthaanAsset Manager Shopping Centers, a.s.r. real estate

Downloads

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze expert Sales support.

Sales support
Sales support