134.615

Bruto bereik per week

18.173

Netto bereik per week

36,5 m2

Schermgrootte

Cityplaza

Van de dagelijkse boodschappen tot aan specialisten op het gebied van mode; Cityplaza heeft alles voor in en om het huis. Het winkelcentrum telt maar liefst 150 winkels en horecagelegenheden onder een dak. Jaarlijks komen hier 7.000.000 bezoekers om hun boodschappen te doen. Ons 35m2 groot formaat digitaal scherm hangt dan ook op de gevel van de Intertoys aan het centrale plein van het winkelcentrum. Door de centrale ligging en de goede zichtlijnen van het scherm kun jij metjouw campagne indruk maken op de bezoekers van Cityplaza.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron: Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Facts

  • Bruto bereik: 134.615 bezoekers per week
  • Netto bereik: 18.173 bezoekers per week
  • Schermgrootte: 36,5 m2
  • Spotfrequentie is 1x per minuut

Wisselende formaten

Zet jij, je campagne in op meerdere schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschillende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Creatie door content

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. Deze designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar full video content voor op de digitale schermen (€ 37,50 per locatie). Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten, maar kom je voor € 600,- al een heel eind.

Campagne in de loop

De full-video schermen draaien een loop van 3 minuten. Je campagne komt dus iedere 3 minuten weer voorbij! De loop bestaat uit commerciële- en non-commerciële content. Juist deze afwisseling in content zorgt voor een aantrekkelijke programmering die voor langere tijd de aandacht van voorbijgangers vasthoudt.

Interactieve campagnes

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Een groot aantal van onze digitale schermen is uitgerust met de nieuwste technologie. Met onze Innovative Solutions kun je verschillende interactieve campagnes opzetten. Denk bijvoorbeeld aan SMS-acties, livestreams van grote evenementen, Speechbubbles of een Configurator campagne!

Downloads

  • Leaflet Nieuwegein CityplazaDownload
  • Aanleverspecificatie Nieuwegein CityplazaDownload

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Sales support
Sales support