882.000

Totaal bruto bereik

75 inch

Schermgrootte

6

Digital totems

Westfield Mall of the Netherlands Digital totems

Sinds 2014 is er 600 miljoen euro geïnvesteerd om het bestaande winkelcentrum Leidschenhage om te toveren tot de eerste allesomvattende winkelervaring van deze omvang in Nederland; Westfield Mall of the Netherlands. Een retail, leisure en entertainment bestemming met de beste conceptstores, hypermoderne vrijetijd activiteiten, meeslepende evenementen en een superieur aanbod op het gebied van eten.

Westfield Mall of the Netherlands wordt een uniek winkelcentrum met een oppervlakte van 117.000m2 waarin zich 280 winkels en restaurants en een Kinepolis bioscoop met 10 zalen zullen vestigen. Ook zullen er straks 4.000 gratis parkeerplekken aanwezig zijn. Het wordt dé plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, samenkomen, winkelen en ondergedompeld worden in een wereld vol nieuwe ervaringen. Dankzij de goede bereikbaarheid nabij A4, A12 en A44, verwacht Mall of the Netherlands vanaf 2021 jaarlijks 12 miljoen bezoekers vanuit het hele land te verwelkomen.

Het is nog even wachten op de Grand Opening die gepland staat voor maart volgend jaar, maar de eerste 100 winkels zijn nu al open en goed voor ruim 8 miljoen jaarlijkse bezoekers! Naast het groot formaat digitale scherm dat al langer in te boeken was, zijn we sinds kort gestart met de uitrol van de digitale totems, die je nu al exclusief kunt boeken De totems zijn 2m2, volledig fullmotion en bevinden zich op de drukste plekken, omgeven door winkels zoals Albert Heijn, Jumbo, Eye Wish, H&M, Manfield, KPN, Nespresso en Rituals. Jij kan hier met jouw campagne op schitteren. Een ruim en gevarieerd publiek bereiken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Facts

  • N127-N132
  • 6 digital totems
  • 12 schermen
  • Digitaal
  • 75 inch
  • Bruto bereik totaal totems: 882.000
  • Spotlengte: 6 & 10 sec.
  • Looplengte: 60 sec.

Groots digitaal adverteren

Adverteren bij Ocean geeft jou de unieke kans om met creatieve content de aandacht te trekken van een groot publiek. Impact maken was nog nooit zo makkelijk! Door te werken met bewegende beelden wordt je campagne 52% beter bekeken, dan wanneer je werkt met stills (bron:Validators). Bovendien houdt je campagne langer de aandacht vast en is deze zichtbaar vanaf lange afstand.

Campagne in de loop

De full-video schermen draaien een loop van 60 seconden. Je campagne komt dus iedere 60 seconden weer voorbij! De loop bestaat uit commerciële- en non-commerciële content. Juist deze afwisseling in content zorgt voor een aantrekkelijke programmering die voor langere tijd de aandacht van voorbijgangers vasthoudt.

Digitale schermen in verschillende formaten

Zet jij je campagne in op meerdere digitale en/of conventionele schermen en vind je het lastig om jouw beeldmateriaal in verschil lende formaten op te maken? Don’t you worry! Onze creatieve ontwerpstudio staat altijd voor jou klaar. Samen halen we het beste uit jouw campagnemateriaal!

Tarieven

Gif CPM Formule

Voor het inzetten van een campagne op onze schermen werken wij met een overzichtelijk en transparante tariefstructuur. Iedere locatie heeft een CPM. CPM staat voor Cost-Per-Mile, het bedrag dat je betaalt per 1.000 contacten. Wij werken met verschillende basis CPM. Deze zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals: conventioneel (statisch/analoog), digitaal (animated stills ook wel subtiele animatie van 15% beweging) en fullmotion (bewegend beeld en mogelijkheid tot interactiviteit). Bij het bepalen van de basis CPM wordt er ook rekening gehouden met de type locatie. Bij de type locatie kun je denken aan snelweg, winkelcentra, stadscentra en openbaar vervoer.

Om tot een transparante prijs te komen vermenigvuldigen wij de basis CPM met verschillende variabelen:
Bereik: ook wel het schermbereik;
Target: dit is een keuze die je kunt maken op basis van doelgroep, geografie of adaptive inzet;
Looplengte/Passagetijd: waarbij we rekening houden met de looptijd ten opzichte van de passagetijd. Dit houdt in dat iedere passant in de gelegenheid is om de volledige loop te zien terwijl ze langs onze schermen lopen of rijden;
Marktindex: de marktindex is variabel en is afhankelijk van de actualiteiten en historische data.

Deze formule maakt het mogelijk om de campagneprijs, campagnebereik en de campagne CPM te berekenen. Heb je hier vragen over, neem gerust contact met ons op.

Creatie door Ocean

Impact maken, maar geen campagnemateriaal in huis? Onze ontwerpstudio helpt je graag op weg. De designers produceren campagnespots of vertalen bestaand materiaal naar elke vorm van content voor op de schermen. Voor de productie van een spot kom je voor € 600,- al een heel eind. Afhankelijk van je wensen variëren de productiekosten. Het doorvertalen of omzetten van bestaand materiaal kan al voor € 37,50 per locatie.

Interactieve campagnes

Écht de interactie aangaan met jouw publiek? Een groot aantal van onze digitale schermen is uitgerust met de nieuwste technologie. Met onze Innovative Solutions kun je verschillende interactieve campagnes opzetten. Denk bijvoorbeeld aan SMS-acties, livestreams van grote evenementen, Speechbubbles of een Configurator campagne!

Downloads

  • Leaflet Westfield Mall of the Netherlands Digital TotemsDownload
  • Aanleverspecificatie Digital TotemsDownload

© 2021 - Ocean Nederland